Sıcak mesajlar

Yeni Çorumspor Başkanı eski Fatih Özcan, Kulüp Başkanı Hamit Işık ile birlikte Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın’la buluştu.

30 Ağustos 2019 Cuma 14:47
Sıcak mesajlar

Yeni Çorumspor Başkanı eski Fatih Özcan, Kulüp Başkanı Hamit Işık ile birlikte Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın’la başkanlık makamında bir araya geldi. Görüşmede Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat da hazır bulundu.

Ziyarette ilk konuşmayı yapan Fatih Özcan, yeni Çorumspor’da 45 günlük bir kriz yaşandığını belirterek, “Kentin valisi, belediye başkanı ve yöneticileri sizin çağrınız üzerine bir araya geldi. Şükranlarımızı sunuyoruz. Tek amacım Yeni Çorumspor’u layık olduğu yere getirmek. Yaşça küçüğüz, makamınızdan küçüğüz. Diyalog sorunu yaşamış olabiliriz. Bir hatamız olduysa özür dilemeye geldik. Ancak geçtiğimiz Çarşamba yaptığınız müthiş hamleden dolayı teşekkür ediyoruz. Yeni Çorumspor’a verdiğiniz katkıdan dolayı müteşekkiriz. Sizin ve belediyenizin emrindeyiz. Söylemleriniz Çorumspor adına, kent adına önemli destek. Siyasi hiçbir beklentimiz yok. Büyük şehirlerde Çorum markasını temsil edeceğiz. En iyi şekilde temsil edebilmemiz için sizin katkılarınız yadırganamaz. Camia ve şahsım adına teşekkür ediyorum.” Dedi.

Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın ise nazik ziyaretten dolayı Özcan ve Işık’a teşekkür ederek, özetle şöyle dedi; “Kardeşler arasında bazen arzu edilmeyen şeyler olabilir. Fakat yeni bir başlangıç yapıyoruz. 135 günde ilk kez bir soru üzerine Çorumspor üzerine değerlendirme yaptım. Daha önce hiç konuşmadım. Çorumspor ortak paydamız. Bundan sonraki süreçte dikiz aynasına bakarak ilerleyelim. Varsa hakkımı helal ediyorum. Kırgınlığı, küskünlüğü olmayan bir adamım. Bundan sonra Çorumspor’un geleceğini konuşalım. Yeni başarı hikayeleri yazalım. Çorumspor’un dün olduğu gibi bugün de sonuna kadar arkasındayım. Çorumspor’u medya üzerinden konuşmayalım. 24 saat açık olan telefonumla iletişim kurabiliriz. Kardeşler arasında ufak tefek şeyler olur. Çorumspor kurumsal kimliği üzerinde oturmalı. Böyle bir noktaya taşımalıyız. Yasal zeminde destek vermek önemli. Tesisler, personel ve otobüsle ilgili hepsi yasal çerçeve içinde olacak. Çorumspor üzerinden dedikodu ve siyasetin yapılmasının önüne geçeceğiz. Tıkandığımız nokta sponsorluk konusu oldu. 1.5 milyon artı KDV mevzusu var. Belediye şirketi üzerinden sponsorluk desteğini vereceğiz. Diğer destekleri de ihale üzerinden yapacağız. Yeni dönemde şehrin tüm katmanları bu işe sahip çıkmalı. Önceki gün yaptığımız geniş katılımlı toplantı Çorumspor üzerinde mutabakata vesile oldu. Yeni Çorumspor olağanüstü kongreye gidecek. Bu açılım geniş katılımlı yönetimle taçlandırılmalı. Ticarette, sporda, ekonomide, sanatta ve kültürde biz zirveye taşıyacağız..”

Özcan ve Aşgın, yeni şehir yeni şehir stadının Gençlik ve Spor Bakanlığı’na devri konusunda birlikte hareket etme kararı alırken, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmut Muharrem Kasapoğlu’nun müjdeli haberini beklediklerini sözlerine ekledi. Aşgın, başka bir soru üzerine, stadın devri konusunda sorun çıkarsa eski stadyumda yeşil ve sportif alan ağırlıklı olmak üzere mevcut stada harcanan 125 milyonluk bir gelirin belediye kasasına getirecek  proje geliştireceklerini sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 01.09.2019 18:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kemal Edip 2019-08-30 15:18:51

İşte olması gereken budur. Sonuçta kimse halkın seçtiği bir başkandan üstün değil. Bu sebeple gidilip özür dilenmesini doğru buluyorum. Bundan sonra herkes kendi işime odaklanmalı özellikle Fatih Özcan tarafında görünüpte başkan ile arasını bozmaya çalışan troller.

Avatar
İlhan 2019-08-30 15:40:55

Bu kaçıncı istifa bu kaçıncı geriş dönüş. Fatih, vurarak kırarak yol alınamayacağını gördü. Bence bu son şansı. Zira, yaptıkları artık bardağı taşırdı.

Avatar
Çorum sever 2019-08-30 17:01:03

Çok yazık çorum kimlerin elinde oyuncak oldu aşkın ve özcan kalıplarının adamı çıkmadılar her ikiside iyi oyuncu cu çıktılar

Misafir Avatar
Halil 2019-08-30 21:24:15 @Çorum sever

Gerçekten çok doğru. Rollerini iyi oynadılar. Helal olsun. Bunada herkes alet oldu. Hani yemin etmiştin sungurluda oymçnarım yeni sıtat açılmazsa dedin . Kışıçcıoğlunda oynatmam diyordun. Ne oldu. Yemin nereye gitti çarpılırsın Allah korusun. Keffaretini ver bari :)

Beğenmedim! (2)
Avatar
Sami 2019-08-30 19:16:49

Fatih Özcan artık karar vermeli. Işını yapmalı. Cümleleri seçerek kullanmaya çalışıyorum ama, artistlik yapmamalı Corumun çok daha önemli başka işleri var. Çorum enerjisini böyle işlere harcamamalı...

Avatar
ahmet 2019-08-30 23:25:54

Sami bey rüyadamısın.Bu şehrin 1 nci Önceliği ÇORUMSPOR dur.Nokta

Avatar
sezer 2019-08-30 23:29:21

Arkadaşlar eleştiriyi bırakalım artık.Lige odaklanalım.Herkes maça.Şehrini seven maça gelsin.Trübünleri dolduralım.Sporla ilgili olmayanlar da hadi başka yere yorum yazın.Tutmuyo artık.

Avatar
İlhana cevap 2019-08-31 02:25:30

Sayın İlhan rumuzlu arkadaş Fatih beyin son şansı diyorsun sen mi aday olacan yoksa.Gördük 1.5 ayda kimler aday oldu.Sen nediyon yağ.Fatih bey dönmeyeydi takım amatöre kadar gidiyodu.Gördün mü başka sahip çıkan oldu mu.Yok.Eleştireceğinize minnettar olun.Saçmalamayın.Delikanlı adam Fatih ÖZCAN.o kadar

Misafir Avatar
Fatih 2019-09-01 12:19:09 @İlhana cevap

Fatih takıma değil şirketine sahip çıkıp para topluyor. Madem götüremeyecektin neden a.ş. yaptın adını yine değiş ama şahıs malı olmasaydı herkes yardım ederdi. şimdi nasıl yardım yapacaklar bekleyip göreceğiz. herkes yapabileceği işi yapmalı.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Spor sever birden ne oldu bunlara 2019-08-31 05:51:54

Vaybe adamlar şimdi de kardeş oldular asıyorlardı kesi yorlar dı