Sitem dolu sözler

Çorum Voleybol Spor Kulübü Başkanı Ali Haydar Teke, takımın yeterli desteği alamamasına sitem etti.

22 Ağustos 2019 Perşembe 13:24
Sitem dolu sözler

2. Lig Bayan Voleybol Takımı Antrenörü ve Çorum Voleybol Spor Kulübü Başkanı Ali Haydar Teke, takımın yeterli desteği alamadığını belirterek, sitem dolu bir paylaşımda bulundu.

İşte başarılı voleybol takımının antrenörünün o paylaşımı; “Fikstür çekimi için kulübe  mail geldi ancak bizim kulübün geleceği hala belli değil. İlgi ve alakalarindan özellikle kadın voleyboluna duydukları histen dolayı Çorumu yöneten, Çoruma hizmet eden ama Çoruma, Çorum sporuna, Çorum Voleyboluna hizmet eden bu kulübü umursamayan kim varsa hepsine sonsuz teşekkürler olsun.”

Öte yandan kulübün bugünlerde lige devam edip etmeyeceğine dair karar vereceği kritik günlerden geçtiği, en azından lige başlamaları için cüzi bir bütçe katkısına ihtiyaç bulunduğu öğrenildi.

Son Güncelleme: 22.08.2019 13:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Salih 2019-08-22 13:46:57

Medya üzerinden moda oldu. İmkanın varsa yap , insanları dolaş , yardım iste ama Çorumspor başkanı gibi işi başka yönlere çekme. sadece sen mi sosyal ve sportif faaliyet yapıyon