Son imzayı Recep Berk attı

Çorum Belediyespor transferde son imzayı Tuzlaspor’dan Recep Berk Elitez’e attırdı.

30 Ocak 2015 Cuma 13:47
 Son imzayı Recep Berk attı


Çorum Belediyespor transferde son imzayı Tuzlaspor’dan Recep Berk Elitez’e attırdı. Genç futbolcu dün sezon sonuna kadar Çorum Belediyespor’lu yapan imzayı attı. Kulüp binasında düzenlenen imza törenine Belediyespor Başkanı Zeki Gül ile yönetim kurulu üyeleri Fatih Özcan, Mustafa Özbayram ve Mustafa Ercan ile genel kaptan Hamit Işık katıldılar.


İmza töreni öncesinde konuşan Belediyespor Başkanı Zeki Gül, yönetim olarak üzerlerine düşeni yaptıklarını ve artık topun sahada mücadele eden teknik heyet ve futbolcularda olduğunu söyledi. Recep Berk’in genç bir futbolcu olduğunu ve Fenerbahçe alt yapısı ve A takımda forma giydikten sonra bir çok kulüpte kiralık olarak forma giydiğini belirten Başkan Gül ‘Kendisini ispat etmek ve forma giymek için 3. lige transfer oldu.


Gül ‘Biz görevimizi yaptık sıra futbolcu ve teknik heyette’


Başka kulüplerden de teklif gelmiş ancak o tercihini Belediyespor’dan yana kullandı. Bu imza ile transferi bitirdik. Artık söz sahada futbolcularımız vereceği mücadeleye ve taraftarların onlara katkısına bağlı. Çorum olarak sadece iyi günde değil kötü günde de takımımızın yanında olmak ve ona sahip çıkmak zorundayız. İnanıyorum ki onlarda gereken mücadeleyi vermeleri halinde Belediyespor sezon sonunda Çorum’u layık olduğu yere taşıyacaktır’ dedi.


Elitez ‘Fikstür avantajımız var şampiyonluğa adayız’


Recep Berk Elitez’de konuşmasında Çorum’un kendisi için yabancı bir yer olduğunu tercih ederken zorlandığını ancak geldiği andan itibaren gördüğü samimi ortamın kendisini son derece mutlu ettiğini söyledi. Grubu iyi bildiğini ve fikstürü incelediğini belirten Elitez ‘Puan durumunda iyi yerdeyiz ve fikstür avantajımız var. Tüm rakiplerimizle kendi sahamızda oynayacağız. Bunu iyi değerlendirdiğimiz takdirde sezon sonunda şampiyonluğa ulaşacağımıza inanıyorum. Bana güvenen başkan ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum’ dedi.




Son Güncelleme: 30.01.2015 13:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.