Sonuna kadar savaşacağız

Çorum FK Sportif Direktörü Yakup Ateş, “İkinci yarı oynayacağımız 15 maçta 45 puana talibiz. Sonuna kadar savaşacağız.”dedi.

09 Şubat 2022 Çarşamba 16:00
Sonuna kadar savaşacağız

Çorum FK Sportif Direktörü Yakup Ateş, “İkinci yarı oynayacağımız 15 maçta 45 puana talibiz. Sonuna kadar savaşacağız.”dedi.

Çorum Futbol Kulübü Sportif Direktörü Yakup Ateş ve Teknik Direktör Ergün Penbe, göreve geldiklerinden bugüne kadar ilk defa basınla bir araya geldi. Çorum FK’nın geleceğinin konuşulduğu toplantıda hem Yakup Ateş hem de Ergün Penbe önemli açıklamalarda bulundu.

'İNANDIĞIM İÇİN KABUL ETTİM'

Toplantıda konuşan Sportif Direktör Yakup Ateş, süreci değerlendirdi. Takımı üst lige taşımak için gece-gündüz çalışacaklarını belirten Ateş, “Bu teklif geldiğinde kadro kalitesine ve şehre çok inandığım için kabul ettim. Geldiğimiz dönemde başkanın bırakması, oyuncuların ayrılma süreci bizi biraz zorladı. Ergün hocamızla anlaştık. Kamp dönemi sıkıntılı olsa da hızlıca geçip son iki haftada da kazanarak şehrin takımını hak ettiği yere getirme adına çalışıyoruz. Bundan sonraki süreç çok daha iyi olacak. Çorum FK’nın hak ettiği üst lige taşımak için hocamla, ekibimizle gece-gündüz demeden çalışacağız.”dedi.

'45 PUANA TALİBİZ'

Oynayacakları 15 maçtaki 45 puana talip olduklarını vurgulayan Ateş, “Paydaşlarımızdan birisi tabi ki Çorum taraftarı. 2 hafta kaybetmemize rağmen Turgutluspor maçına bin tane taraftarımız geldi. Onlara da keyifli bir futbol izlettiğimizi düşünüyorum. 5-1’lik bir galibiyetle oradan çıktık. İçeride oynayacağımız Kahramanmaraş maçı çok önemli. Takımımızı hedeflerimize ulaştırmak adına çok önemli. Artık bundan sonra kolay maç diye bir şey yok. İkinci yarı oynayacağımız 15 maçta 45 puana talibiz. Sonuna kadar savaşacağız.” ifadelerini kullandı.

AYRILIK SÜRECİ

Bazı oyuncularla yaşanan ayrılık sürecini aktaran Ateş, özellikle Sabri Can’ı kadro dışı bırakmayı düşündüklerini kaydetti.
Yakup Ateş, süreci şöyle özetledi:

“Anlaştığımda Salih Zafer Kurşunlu beni aradı. Daha ben şehre gelmeden, takımla tanışmadan ayrılmak istediğini söyledi. Görev almak istemediğini söyledi. Kimseyi zorla tutacak değiliz. Bizimle beraber bu mücadeleyi sonuna kadar sürdürecek her arkadaşla sonuna kadar devam edeceğiz. Sonra Seçkin Getbay, Hasan Küçcük ve Umut Kaya ayrılmak istediğini söyledi. Gürkan Öztürk de ayrılmak istediğini söylemedi. ‘Kalmak istiyorum’ demişti. Ama ben orada üç tane oyuncu olduğunu, bir forvete müsaade edebileceğimiz söylemiştim. Kulübün menfaatleri doğrultusunda bir teklif gelince de Gürkan’a müsaade ettik. Sabri Can diye bir arkadaşımız var, ısrarla gitmek istedi. Kadro dışı bırakmamak için kendimi zor tuttum. Kadro dışı bırakıyordum, yollamayı seçtik. Kulübün menfaatlerini düşünmek zorundaydık."

KAYNAK: ÇORUM WEB TV

Son Güncelleme: 09.02.2022 16:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sulh 2022-02-09 18:49:30

Mecaz anlam oluyor

Avatar
Ali 2022-02-10 08:36:14

Selim kardeş öyle bildiğin savaş demiyo kardeş mucadele savaşı kazanma arzusu demek istiyo.Anladın sen onu.Hayret birsey yağ.Hemen oküzün altında buzağı aramayın.

Avatar
Sezer 2022-02-10 11:35:07

Taraftar amigoları ve taraftara çağrım bu takımı 2.lige çıkaran ve 1.lige çıkması için yırtınan büyük emekleri olan takımı hiç yalnız bırakmayan Başkanımızı maça çağırıp trübünlerde kaynaşalım.Zaman kırgınlıkları bırakma zamanı.3 günlük dünya da yaşıyoruz.Unutmayalım.

Avatar
Selim 2022-02-09 17:43:11

Hayırdır, hangi cepheye gidiyorsunuz kardeş? Savaşın da suyunu çıkardınız, top peşinde koşmak da savaşsa askerin cephede yaptığı ne oluyor acaba?