Sözlerini tek tek yerini getiriyor

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Çorum'a verdiği yatırım ve hizmet sözlerini tek tek yerine getiriyor.

08 Ekim 2019 Salı 18:21
Sözlerini tek tek yerini getiriyor

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Çorum’a verdiği yatırım ve hizmet sözlerini tek tek yerine getiriyor.

31 Mart seçimleri öncesi ve sonrasında Çorum ziyaretlerinde stadyum meselesinden spor salonuna, semt sahalarından yüzme havuzuna kadar bir çok konuda merkez ve ilçelere irili ufaklı yatırım ve hizmet sözü veren Bakan Kasapoğlu, yerelde üzerine vazife düşenlerin de sıkı takibiyle sözlerini tek tek yerine getiriyor.

Konuya ilişkin Laçin Belediye Başkanı İdris Gözükmez, Spor Toto Genel Müdürü Bünyamin Bozgeyik’i ziyaret ederek protokol imzaladı.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun 31 Mart yerel seçimleri öncesi ilçeyi ziyaretinde söz verdiği her mahalleye halı saha, basketbol ve voleybol sahası protokolü Spor Toto Genel Müdürü ile Laçin Belediye Başkanı arasında imzalandı. Ayrıca Bakan Kasapoğlu'ndan Laçin’e 2020 yılında gençlik merkezi yapılması sözü alındı.

Son Güncelleme: 08.10.2019 19:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ahmet 2019-10-09 00:10:38

Hani yeni stat da çalışma falan yok öylece duruyor neyi bekliyorlar.