Spor'da Hitit farkı

Hitit Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri başarıları ile dikkat çekiyor.

17 Mayıs 2023 Çarşamba 12:16
Spor'da Hitit farkı

Hitit Üniversitesi öğrencileri, Ünilig Boks ve Tekvando Türkiye Şampiyonası’nda başarı elde etti. Sporcular boksta bir gümüş, bir bronz madalya kazanırken, Tekvando poomse kategorisi erkeklerde Türkiye üçüncüsü oldu.

Hitit Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri, elde ettikleri başarılarla dikkat çekiyor.
Kastamonu Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen Ünilig Boks Türkiye Şampiyonasına katılan İnci Söcü 70 kiloda Türkiye ikincisi, Oğuzhan Bayrak ise 54 kiloda Türkiye üçüncüsü oldu.

POOOMSE TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ

Hitit Üniversitesi, Ünilig Taekwondo Türkiye Şampiyonası’nda poomse kategorisi erkeklerde Türkiye üçüncüsü oldu.

Bartın Üniversitesi ev sahipliğine düzenlenen Ünilig Taekwondo Türkiye Şampiyonasına takım halinde katılan Hitit Üniversitesi, poomse kategorisinde Türkiye üçüncüsü oldu. Şampiyonada Hitit Üniversitesini Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerinden Tufan Eser, Atalay Karaburan ve Hikmet Gülnar temsil etti.

Şampiyonadaki bir diğer başarı ise kyorugi branşında 54 kiloda mücadele eden Mohsen Sabourimanesh’ten geldi. Mohsen Sabourimanesh, branşında Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalyanın sahibi oldu.

Hitit Üniversitesi’nin spor alanındaki başarılarına yenilerini eklediğini belirten Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, “Öğrencilerimiz ve hocalarımız, elde ettikleri başarılarla bizleri mutlu etmeye devam ediyor. Son iki haftadaki judo ve atletizmdeki derecelerden sonra boks şampiyonasında da Türkiye ikinciliği ve üçüncülüğü Hitit Üniversitesinin oldu. Bizleri gururlandıran öğrencilerimize ve hocalarımıza teşekkür ediyorum. Taekwondo Türkiye Şampiyonasında mücadele eden öğrencilerimizi ve hocalarımızı gönülden tebrik ediyor, bizleri gururlandırdıkları için teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin başarılarının artarak devam edeceğine yürekten inanıyorum” dedi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.