Spor kulübüne destek sözü

AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Dodurfga Spor Kulübü'nün projesine destek sözü verdi.

02 Ekim 2019 Çarşamba 16:48
Spor kulübüne destek sözü

AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan'ın spor kulüplerine destekleri sürüyor.

Dodurga Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mustafa Aydoğdu, Milletvekili Ceylan ile görüşerek yapacakları projeler hakkında bilgi verdi.

Kulüp Başkanı Aydoğdu, kulübe gerekli malzemelerin temini noktasında hazırladıkları projenin çıkması noktasında Milletvekili Ceylan'dan destek talebinde bulundu.

2015 yılında kurulan kulübün ilk defa bu sene müsabakalara katılacağını belirten Aydoğdu," Dodurga'da yaşayan gençlerimiz ve çocuklarımız için hayata geçireceğimiz projelerimiz var. Bu projelerin hayata geçirilmesi için kaynak oluşturmamız gerekiyordu. Bu konuda İçişleri Bakanlığına proje hazırladık, bu proje için Sayın Milletvekilimiz Ahmet Sami Ceylan'dan desteklerini istedik" dedi.

Hazırlanan projenin Milletvekili Ceylan'ın girişimleri ile kabul edildiğini belirten Kulüp Başkanı Aydoğdu, "Kabul edilen proje ile kulübümüzde gençlerin spor yapmaları için gerekli olan malzemelerin alımını yapacağız. Ve sezon sonunda sporcular için sosyal aktiviteler düzenlemeyi düşünüyoruz" diye konuştu.

Dodurga Gençlik ve Spor Kulübünün hazırladığı projenin kabul edilmesinden son derece memnun olduğunu belirten Milletvekili Ceylan, "AK Parti olarak bugüne kadar Çorum'un farklı ilçelerinde gençlerimiz için çok sayıda spor tesisinin hizmete girmesini sağladık. Bu süreçten sonra da Çorumlu gençler ve çocuklar için yeni projeler hayata geçirmeye devam edeceğiz” dedi.

Son Güncelleme: 02.10.2019 16:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.