Spor tesisleri personele açılıyor

HİTÜ'nün spor tesisleri akademik ve idari personelin istifadesine açılıyor

16 Kasım 2017 Perşembe 11:35
Spor tesisleri personele açılıyor

Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Faruk Yamaner ve öğretim elemanlarıyla bir araya gelen Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, üniversite bünyesinde spor alanında gerçekleştirilmesi planlanan faaliyetler hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Görüşmede; Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Faruk Yamaner, yapılması planlanan her türlü faaliyet için fakülte olarak gerekli her türlü altyapıyı oluşturmaya hazır olduklarını ifade etti.

Üniversite imkanlarının her geçen gün büyüyerek genişlediğini belirten Rektör Alkan, başta Spor Bilimleri Fakültesi bünyesinde yer alan, ulusal ve uluslararası her türlü kapalı spor müsabakalarının gerçekleştirilebileceği fiziki altyapıya sahip spor salonu olmak üzere, Fen-Edebiyat Fakültesi yerleşkesinde bulunan salon ve ilerleyen dönemlerde tamamlanması planlanan tüm projelerin akademik ve idari personeli ile öğrencilerin hizmetinde olduğunu vurguladı.

Günümüzde gerek sosyolojik gerekse de sağlık açısından sportif faaliyetlerin büyük önem arz ettiğini belirten Alkan, yoğun bir tempoyla çalışmalarını sürdüren akademik ve idari personelin spor tesislerinden istifade edebilmeleri için Spor Bilimleri Fakültesi tarafından bir program oluşturulacağını ve en kısa süre içerisinde belirlenecek olan takvim çerçevesinde tesislerin tüm personelin hizmetinde olacağını açıkladı.

bünyesinde Rektörlük Kupası adı altında voleybol, basketbol, futsal ve masa tenisi branşlarında bir organizasyonun yapılması için gerekli hazırlıklara başlandığını ifade eden Alkan, belirlenecek olan takvim çerçevesinde de talep edilen branşlarda sportif etkinlikleri düzenlemeyi planladıklarını belirterek, üniversitenin tüm imkanlarının akademik ve idari personel ile öğrencilerin hizmetinde olduğunu kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.