Sporculara moral verdi

AK Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın, başarılı sporcuların antrenmanına katıldı.

24 Ocak 2019 Perşembe 00:05
Sporculara moral verdi

AK Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın, Bedensel Engelliler Milli Takım Sporcuları ile Belediye GSK Küçükler Takımı’nın antrenmanına katıldı.

Aşgın, Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, Spor Müdürü Nadir Kurt, antrenörler ve sporcuların hazır bulunduğu ziyaretle ilgili duygularını şu sözlerle özetledi; “Bir dünya gurur ve onur yaşadığımız değerli bir ziyaret yaptık. Olimpiyat, Dünya ve Avrupa Şampiyonası dereceli Bedensel Engelliler Milli Takım Sporcularımız ve Belediyemiz Gençlik ve Spor Kulübü’nün Küçükler Takımı’nın antrenmanına katıldık. Kardeşlerimizin başarısı karşısında ne desek az gelir. Bedensel Engelliler Milli Takım Sporcuları Hiç bir engel tanımaksızın başarıdan başarıya koşuyor. Küçükler takımının yıldızları da Türkiye 1., 2. ve 3.'ncülüğü Çorum’a kazandırmış. Belediye Başkan Yardımcımız Turhan Candan ve Spor Müdürümüz Nadir Solak’la ziyaret ettiğimiz hocalarımızı ve tüm sporcularımızı birlerce kez kutluyorum. Her şartta ve daima yanlarında olacağız ve gurur çınarını hep birlikte yürüteceğiz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.