Süper Enduro'da Çorum farkı

Amasya’nın Gümüşhacıköy ilçesinde düzenlenen Süper Enduro Yarışları'nda Çorum birinci ve üçüncülük elde etti.

29 Ekim 2019 Salı 00:27
Süper Enduro'da Çorum farkı

Amasya’nın Gümüşhacıköy ilçesinde Süper Enduro Yarışları, Gümüşhacıköy Motor Sporları ve Moto Offroad Spor Kulübü Derneği tarafından Gümüşhacıköy Çamtepe Göleti mevkisinde yapıldı.


Ulusal düzeyde yapılan süper yarışlara Samsun, Çorum, Sivas, Tokat, Yozgat, Amasya İlleri başta olmak üzere 32 sporcu katıldı.
2 etap olarak düzenlenen Gümüşhacıköy Süper Enduro Yarışları'na Gümüşhacıköy Kaymakamı Mehmet Deniz Arabacı, Belediye Başkanı Zehra Özyol, Gümüşhacıköy halkı ve motor sporseverleri katıldı.


Gümüşhacıköy’de bu yıl 3.sü düzenlenen 2019 yılı süper Enduro Yarışları'nda birinciliği Çorum bölgesinden Emirhan Korkmaz totalde 430 saniyeyle, ikinciliği Tokat Zile bölgesinden Mustafa Öce 431 saniyeyle ve üçüncülüğü Çorum bölgesinden Mert Korkmaz 437 saniye ile kazandı.


İHA

 

Son Güncelleme: 30.10.2019 15:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali 2019-10-29 11:01:51

Böyle bir etkinliğin ÇORUM da da yapılmasını isiyoruz.İlgililere duyurulur.

banner165