Süper lige güzel başlangıç

Spor İhtisas Kız ve Erkek Takımı Balıkesir'de düzenlenen süper lig 1. etap maçlarına güzel bir başlangıç yaptı.

02 Kasım 2020 Pazartesi 12:28
Süper lige güzel başlangıç

Masa tenisi süper lig sezonu 31 Ekim-1 Kasım tarihleri arasında Balıkesir’de düzenlenen 1.etap maçları ile açıldı.

Masa Tenisi Antrenörü Mesut Kuşgöz nezaretinde Spor İhtisas  Kız Takımı sporcuları Asu Ayça Şenyuva, Yağmur Yeşil, Aybuke Banu Şimşek ve Ceylin Akdanalı, iki günde oynadıkları 4 maçta İstanbul DSİ takımını 3-0, İstanbul Büyükşehir Belediye’yi 3-1 yenerken, Trabzonspor’a 3-1 ve Kayseri Kocasinan Belediye’ye 3-2 mağlup oldu.

Spor İhtisas  Kız Takımı bu neticelerle toplamda 4 maçta 2 galibiyet 2 mağlubiyetle süper liğe güzel bir başlangıç yapmış oldu.

Spor İhtisas Erkek Takımı sporcuları Emir Eren Atıcı, Miraç Kahraman, Tugay Gül, Hamza Deniz Onat, Ömer Taher, karşılaştıkları 4 maçta 2 galibiyet 2 mağlubiyet aldı.

Masa tenisi erkek takımı Sarkuysan Kocaeli’ni 3-1, Balıkesir’i 3/1 yenerken, KBS Kocaeli’ne 3-0, Beşiktaş’a 3-1 mağlup oldu. Spor İhtisas  Masa Tenisi Erkek Takımı da, bu sonuçlarla süper lige güzel bir başlangıç yapmış oldu.

Son Güncelleme: 02.11.2020 10:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Güldane Sırıklı 2020-11-02 13:39:31

Tebrik ederim... Başarılanızın artarak devam etmesini dilerim... yolunuz açık olsun

banner165