Süslü Kadınlar Bisiklet Turu başlıyor

Çorum’da bu yıl 4’üncüsü düzenlenecek olan Süslü Kadınlar Bisiklet Turu 22 Eylül'de gerçekleştirilecek.

06 Eylül 2019 Cuma 14:23
Süslü Kadınlar Bisiklet Turu başlıyor

Çorum’da bu yıl 4’üncüsü düzenlenecek olan Süslü Kadınlar Bisiklet Turu 22 Eylül Pazar günü saat 16.00’da gerçekleştirilecek.
Süslü Kadınlar Bisiklet Turu Organizasyonu’dan Melek Gizem Çataroğlu’nun yaptığı açıklamaya göre, Süslü Kadınlar Bisiklet Turu, 2013 yılında İzmir’de Sema Gür’ün girişimleriyle, bisiklete binen bir grup gönüllü kadının desteği ile başladı. 7 yıl içerisinde büyüyen bu etkinlik, Türkiye’de diğer şehirlerde bisiklete binen kadınların da dikkatini çekti. Tur bu yıl 120 şehirde eş zamanlı olarak yine gönüllü kadınlar tarafından yapılıyor.
Çataroğlu, bisiklet turlarının yagınlaşmasından gururlu olduklarını belirterek, 22 eylül Pazar günü yapılacak etkinliğe katılım çağrısı yaptı.

Son Güncelleme: 06.09.2019 14:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.