Tam kadro Tokyo'ya gidiyorlar

Çorum'un yetiştirdiği başarılı tekvando antrenörlerinden Para Tekvando Milli Takımı'nın Teknik Direktörü hemşehrimiz İlhan Aşkın, Tokyo olimpiyatlarına iddialı gidiyor.

06 Şubat 2020 Perşembe 16:32
Tam kadro Tokyo'ya gidiyorlar

Çorum'un yetiştirdiği başarılı tekvando antrenörlerinden Para Tekvando Milli Takımı'nın Teknik Direktörü hemşehrimiz İlhan Aşkın, 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları'na tam kadro katılma hakkı kazandıklarını bildirdi. Aşkın, oyunlarda hedefledikleri madalya sayısını da açıkladı.
190 ülkenin arasında Tokyo Olimpiyatları'na 6 milli sporcuyla ilk kez katılacaklarını, en az üç madalya hedeflediklerini belirten Aşkın, başarmak için sürekli çalıştıklarını, kendilerini Avrupa ve Dünya şampiyonalarında ispat ettiklerini ifade etti.
Para tekvandonun yaklaşık 11 yıldır Türkiye’de yapıldığını aktaran Aşkın, bundan önce olduğu gibi olimpiyatlarda da ay yıldızlı bayrağımızı dalgalandırmaya devam edeceklerini kaydetti. Aşkın, Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin'e engelli sporculara verdiği destekten ötürü teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165