Taraftara çağrı var

Yeni  Çorumspor Teknik Direktörü Ersin Küçükoğlu, Pazar  günü oynayacakları Gölcükspor maçında tribünleri dolu görmek istediklerini söyledi.

08 Şubat 2019 Cuma 15:57
Taraftara çağrı var

Yeni  Çorumspor Teknik Direktörü Ersin Küçükoğlu, Pazar  günü oynayacakları Gölcükspor maçında tribünleri dolu görmek istediklerini söyledi.

Kulüp Başkanı Fatih Özcan ile diğer yönetici ve Oğuzhan Yalçın’ın tekrar kendileriyle birlikte olmalarının mutluluk verici olduğuna dikkat çeken Küçükoğlu, bu durumun  takım üzerinde yüksek motivasyon sağladığını ifade etti.

Gölcükspor ile oynayacakları maça en iyi şekilde hazırlandıklarının altını çizen Küçükoğlu, şöyle dedi; “ Fatsaspor maçında aldığımız galibiyetin bir anlam taşıması ve belirlediğimiz hedeflerimize ulaşmamız adına Gölcükspor maçının ne kadar önemli olduğunun farkındayız. Hafta başından buyana tüm hazırlıklarımızı büyük bir ciddiyetle ve kazanmak doğrultusunda yapıyoruz. Takım halinde çok istekli ve gayretli bir çalışma temposu içerisindeyiz. Biz ligdeki  her maçımıza final niteliğinde bakıyoruz. Pazar günü sahadan iyi oyun ve iyi skorla ayrılmak istiyoruz. Bizler taraftarımıza müsabaka öncesi,  esnasında ve son düdüğe kadar büyük görevler düştüğüne inanıyoruz. Her zamankinden daha fazla desteğe ihtiyacımız olan maçlar oynayacağız. Bunlardan biri de Gölcükspor maçı. Bu nedenle de tüm Çorumspor sevdalılarını tribünlerde görmek ve bizlere 90 dakika destek olmalarını istiyoruz”

Son Güncelleme: 08.02.2019 16:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sezer 2019-02-09 11:03:25

Hadi herkes maça.Tüm şehir krnetlenelim.