Taraftara özel teşekkür

Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Mehmet Aurelio, taraftarla özel teşekkür etti.

05 Kasım 2018 Pazartesi 11:24
Taraftara özel teşekkür

Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Mehmet Aurelio, Bağcılar maçını kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi. Zor geçeceğini bildikleri maçta 1-0 yenik duruma düşmelerine rağmen futbolcularının oyundan kopmadıklarını ifade eden Aurelio, “ Bu maçın zor geçeceğini biliyorduk. Hazırlıklarımızı da bu doğrultuda yaptık. İyi başladığımız maçta 1-0 yenik duruma düşmemize rağmen oyuncularımız oyundan kopmadılar. Kalemizde gördüğümüz gole erken cevap vererek soyunma odasına 1-1’lik eşitlikle gittik. İkinci yarısı tamamen bizim üstünlüğümüzle geçen maçtan 4-1 gibi farklı bir skorla ayrıldık. Bu maçı kazandığımız için mutluyuz. Ancak bugünden itibaren artık tamamen deplasmanda oynayacağımız Diyarbekirspor maçına konsantre olmalıyız. Bunun için de tüm mesaimizi bu maçtan puan ya da puanlarla ayrılmak üzere harcamalıyız. Böyle de yapacağız” diye konuştu.

Aurelio ayrıca, Bağcılar maçında kendilerine 90 dakika destek olan tüm taraftarlara da teşekkür ederek, bu desteğin artarak devam etmesini istedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165