Taraftardan alkış aldı

MHP adayı Şahin'e Çorumspor taraftarları sevgi gösterisinde bulundu.

13 Şubat 2019 Çarşamba 00:58
Taraftardan alkış aldı

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin'e, Çorumspor taraftarları sevgi gösterisinde bulundu.

Yapılan açıklamaya göre, Yeni Çorumspor'un hafta sonu kendi sahasında oynadığı Gölcükspor maçını MHP Adayı Kenan Şahin de protokol tribününde izledi. Hem istifa kararını geri alması için görüştüğü kulüp başkanı Fatih Özcan'ın devam kararı aldığı günde kendisinin yanında olduğunu göstermek, hem de Çorumspor'a destek için stada giden MHP adayı Şahin'in ismi anons edildiğinde tribünlerden alkış aldı.

Tribünlerden 'büyük baaşkan' tezahüratlarına ayağa kalkarak taraftarları selamlayan Kenan Şahin, kulüp başkanı Fatih Özcan ve takım kaptanı Uğur Bulut'a çiçek verdi.

Takımın galibiyetle ayrıldığı bir maçta stadyumda yerine alan Kenan Şahin'in ayağının uğurlu geldiği yorumları yapılırken, Kenan Şahin de hem galibiyet, hem de kendisine gösterilen sevgiden dolayı mutlu bir şekilde stadyumdan ayrıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165