Tebrikler Enes, Türkiye Şampiyonu oldu

Çorum  Özel İdaresi Gençlik Spor Kulübü Sporcusu ve Özel Pınar Teknoloji ve Tasarım Koleji öğrencisi Enes Duman, Kick Boks Türkiye Şampiyonu oldu.

23 Haziran 2022 Perşembe 15:36
Tebrikler Enes, Türkiye Şampiyonu oldu

Çorum  Özel İdaresi Gençlik Spor Kulübü Sporcusu ve Özel Pınar Teknoloji ve Tasarım Koleji öğrencisi Enes Duman, Kick Boks Türkiye Şampiyonu oldu.

12 RAKİBİNİ YENDİ

Yapılan açıklamaya göre; Başarılı sporcu ve öğrenci Enes Duman, Kocaeli’nde 20 -27 Haziran 2022 tarihleri arasında düzenlenen Türkiye Kick Boks şampiyonasında genç erkekler 69 Kg.  Light Contact’da 12 rakibini yenerek Türkiye şampiyonu olmayı başardı.
İl Özel İdaresi Gençlik Spor Kulübü Sporcusu Enes Duman, Milli Takım için gerekli olan puanı toplamayı elde ederken, 2022 Kick Boks Milli Takımı’na girmesi durumunda Eylül ayında İtalya’da yapılacak Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecektir.

BAŞARILI SPORCUDAN TEŞEKKÜR

Duygularını dile getiren Şampiyon Enes Duman, “Başta okuduğum okul olan Pınar Teknoloji Tasarım Koleji yöneticilerine, Beden Eğitimi Öğretmeni Talha Şahin’e, babam ve Antrenörüm Sinan Duman’a, Haşim Tepe’ye benim buralara gelmemdeki emekleri için teşekkür ederim.”dedi.

ŞAMPİYONA BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Kick Boks Federasyonu iş birliğinde düzenlenen Türkiye Büyükler, Gençler, Yıldızlar ve Minikler Kick Boks Şampiyonası başladı.

Bando eşliğinde sporcuların salonda yerlerini alması, selamlama korteji, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda, Dünya 2.’si Özcan Aktar Mermer, Kick Boks Eski Milli Takım Antrenörü Spor Hocası Aşkın Kahveci ve Kick Boks sporcularının gösterileri izlendi.

Beğeni ile izlenen gösterilerin ardından Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan V. Yaşar Çakmak’ın açılış ve selamlama konuşması gerçekleştirildi.

Son Güncelleme: 23.06.2022 16:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Corumlu 2022-06-23 21:12:07

Çok güzel

Avatar
Hattuşili 2022-06-24 11:34:56

Aferin Enes memleketimiz adına gurur duyduk.Baban Sinan Hocaya vede şahsına Allah hayırlı başarılar nasip eylesin.