Tecrübeli futbolcu yeniden Belediyespor'da

Çorum Belediyespor, tecrübeli futbolcu Oğuzlan Yalçın ile sözleşme imzaladı

25 Ocak 2018 Perşembe 12:39
Tecrübeli futbolcu yeniden Belediyespor'da

Çorum Belediyespor bugün yaptığı görüşmeler sonrasında tecrübeli futbolcu Oğuzhan Yalçın ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı. Kulüp Başkan Yardımcısı Ömer Balaban’ın çalışma ofisinde gerçekleşen imza töreniyle takımın kadrosuna dahil edilen Çorumlu futbolcu Oğuzhan Yalçın, sezon başında 3. Lig takımlarından Muğlaspor formasını giydi. Başka kulüplerle de transfer görüşmeleri yapan Oğuzhan, yönetimin kendisine yaptığı teklifi hiç düşünmeden kabul ettiğini söyledi. Çorum’un artık 3. Lige yakışmadığını dile getiren tecrübeli futbolcu, “Buraya gelmeden önce de bazı kulüplerle görüşmelerim oldu. Ancak Çorum Belediyespor yönetiminin teklifini hiç düşünmeden kabul ettim. Tekrar Kırmızı-Siyahlı formayı giyecek olmamdan dolayı son derece mutluyum. Bu şehrin artık  3 Lige yakışmadığına inanlardanım. Şampiyonluk yolunda memleketime hizmet için elimden gelenin en iyisini yapmaya gayret göstereceğim. Yönetimimiz, teknik heyetimiz ve diğer futbolcu arkadaşlarımla geçmişte yarım kalan işi tamamlayacağımıza inancım tam” diye konuştu. 
Başkan Yardımcısı Ömer Balaban ise, Oğuzhan’ın tecrübesiyle takıma katkı sağlayacağına inandıklarını ifade ederek, “Oğuzhan’ın bazı kulüplerle görüşmeler yaptığını biliyorduk. Bu sabah kendisinin Çorum’da olduğunu öğrendik ve teklifimizi sunduk. Kendisi de önceliğin Çorum’dan yana olacağını söyleyerek teklifimizi kabul etti. Her iki tarafa da hayırlı ve uğurlu olsun” diye konuştu. 
OĞUZHAN YALÇIN KİMDİR?
Futbola 2000 yılında ilimiz amatör takımlarından Gençlerbilriği alt yapısında başlayan tecrübeli orta saha oyuncusu Oğuzhan, 2006 yılında Çorumspor’da profesyonel oldu. Daha sonra Ankara Şekerspor, Çankırıspor, Kayseri Erciyesspor, Gebzespor, Y. Malatyaspor, Aydınspor, Düzcespor ve son olarak Muğlaspor formalarını giydi. 2012- 2015 sezonları arasında kulübümüz forması altında mücadele eden Oğuzhan Yalçın, sezon başında transfer olduğu Muğlaspor forması altında 9 maçta sahaya çıktı.

ADLİYE YOLCULUĞU YARIN BAŞLIYOR

Çorum Belediyespor cumartesi günü oynayacağı Adliyespor maçı için yarın sabah yola çıkacak. Sabah saat 08.30’da karayoluyla Ankara’ya hareket edecek olan takım, öğleden sonra Cebeci İnönü Stadı’nda yapacağı ter antrenmanının ardından Bera Otel’de kampa girecek. Çorum Belediyespor mutlak galibiyet parolasıyla çıkacağı maçın ardından Çorum’a dönecek.

Son Güncelleme: 25.01.2018 13:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hakkı 2018-01-26 10:14:44

Bu transfer belediyespor'un içinde bulunduğu durumunun göstergesi. Takıma transfer yaparken eş dost ahbap ağırlamaya başladılar. Belediyespor yönetiminin şampiyonluk diye bir derdi yok. Eyy Muzaffer Külcü kandırıyorlar seni.

banner165