Tek hedef puan

Teknik Direktörü Yusuf Tokuş'dan ilk değerlendirme

14 Eylül 2017 Perşembe 15:38
Tek hedef puan

Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Yusuf Tokuş, Sultanbeyli deplasmanından puan ya da puanlarla ayrılmak istediklerini söyledi.

Zorlu deplasmanda oynayacakları maçın öneminin farkında olduklarının altını çizen Tokuş, şöyle dedi; “Haftayı kendi sahamızda oynadığımız Adliyespor maçının son saniyelerinde yediğimiz 1 puanla kapatmak zorunda kaldık. Bunu bir daha yaşamak istemiyoruz. Bu bizim için gerçekten çok yıkıcı oldu. 2-3 günde olsa bu beraberliğin şokunu yaşadık. Ancak şuan bu durumu atlatmış bulunmaktayız.

Şimdi önümüzde Sultanbeyli maçı var. Buradan elimiz boş dönmek istemiyoruz. Dediğimiz gibi puan ya da puanlarla sahadan ayrılmak istiyoruz. Bu sayede kaybettiğimiz avantajı elimize geçirmek istiyoruz. Deplasmanda kazandığınız maçlar her zaman çok önemlidir. Bununun önemi de kendi sahanızda oynadığınız maçlarda çok daha büyük önem arz eder. Bizim kaybettiğimiz hiçbir şey yok. Zaten maç başı 2 puan düşünüyorduk. Bunu da elde ettik.

Sultanbeyli maçından alınacak 3 puan bizi tekrar avantajlı duruma geçirecektir. Lig uzun bir maraton burada iyi hesap yapmak lazım. Deplasmanda kaybetmeden, içeride oynayacağımız maçları kazanarak hedefimize ulaşmak arzusundayız. Şu aşamada moral ve motivasyon kaybımız yok. İnşallah yolumuza emin adımlarla ilerleyeceğiz”








Son Güncelleme: 14.09.2017 15:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165