Teke sözünü tuttu

Güreş İl Temsilcisi ve Belediyespor Güreş Takımı Koordinatörü Hüseyin Teke, şampiyon güreşçilere kebap ziyafeti sundu.

25 Eylül 2013 Çarşamba 18:15
 Teke sözünü tuttu


Güreş İl Temsilcisi ve Belediyespor Güreş Takımı Koordinatörü Hüseyin Teke, şampiyon güreşçilere kebap ziyafeti sundu.

Belediye Basın Birimi'nden yapılan açıklamaya göre, Çorum’da güreş denilince ilk akla gelen ve en sevilen isimlerin başında yer alan Hüseyin Teke, güreşçilerin her türlü derdiyle dertlenmesi, kederleriyle kederlenmesiyle biliniyor. Babacan tavırlarıyla tüm güreş camiasının sevgi ve saygısını kazanmış olan Teke, güreşteki başarıların nasıl kazanıldığını da adeta gözler önüne seriyor.

Geçtiğimiz hafta Kayseri’de yapılan grup maçları öncesi güreşçilere başarılı olmaları halinde kebap sözü veren Hüseyin Teke sözünü tuttu. Takım halinde başarılı olarak 1. Lige çıkma yolunda önemli adım atan Belediyespor Güreş Takımı’na verdiği sözü tutan Hüseyin Teke, güreşçileri Laçin’deki bağında ağırladı. Güreşçilere Kargı ve Osmancık’a özel Sırık Kebabı ikram eden Hüseyin Teke, güreşçilerin 1. Lige çıkmaları halinde güreşçilere bir ziyafet daha sunacağını belirtti.

Belediyespor güreş takımı sporcularının yanı sıra antrenörler Ruşen Çetin ve Hüseyin Karakuş’un da hazır bulunduğu kebap ziyafetinde güreş takımı sporcu ve hocaları Hüseyin Teke’ye teşekkür etti.

Belediyespor Güreşçi ve antrenörlerini bağında ağırlayan Güreş İl Temsilcisi ve Belediyespor Güreş Koordinatörü Hüseyin Teke, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün her zaman kendi yanlarında olduğunu belirterek verdiği desteklerden dolayı teşekkür ettiğini söyledi. Başkan Külcü’nün kendilerine inandığını ve bu yüzden güreşte 1. Lige çıkmak için üstün gayret gösterdiklerini belirterek “Başkanımızın desteğiyle hedefimiz mutlak 1. Lige çıkmak” dedi.

 




Son Güncelleme: 25.09.2013 18:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yılmaz E. 2013-09-26 10:38:48

teke, güreşçilere teke kızartması yedirmiş

banner165