Teknik Direktör memnun

Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Cüneyt Biçer, Tarsus maçında oyundan genel olarak memnun olduğunu söyledi

12 Mart 2018 Pazartesi 16:24
Teknik Direktör memnun

Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Cüneyt Biçer, Tarsus maçında takımın ortaya koyduğu futboldan genel anlamda memnun olduklarını söyledi.

Grupta ikinci sırada yer alan Tarsus maçıyla takımın başında ilke kez sahaya çıktığını dile getiren Biçer, şu değerlendirmeyi yaptı; “Pazar günü grubun güçlü takımlarından olan ve ikinci sırada yer alan Tarsus takımıyla oynadık. Bu maçla birlikte de takımın başında ilk kez sahaya çıktım. Oyun anlamında bakıldığında futbolcularımız 90 dakika boyunca bizim istediklerimizi yerine getirmeye çalıştılar. Elbette bir değişim var. Bu değişim tabii ki, kolay olmayacak. Gelinen noktada bizim istediğimiz oyun çok kolay bir oyun değil. Ancak benim memnuniyetim futbolcu arkadaşlarımızın istediğimiz formata çok yüksek derece sadakat göstermeleri. Maçın ilk devresine bakıldığında savunma arkasına atılan pozisyon dışında rakibe pozisyon vermedik. Buna karşılık bizim henüz 1. dakikada bulduğumuz net bir pozisyon var. Onun peşinden de biraz daha dikkatli olsak sonuçlandırabileceğimiz pozisyonlarımız var. İkinci yarı aynı futbolu oynamaya çalıştık. Şunu çok net ifade etmek lazım. Bu oyunu oynamak gerçekten çok kolay değil. Herkesin takım bütünlüğüyle oynaması için çok koşup, çok mücadele etmesi gerekiyor. Bu anlamda fiziksel olarak belirli eksiklikler görüldü. Ancak toparlanmayacak şekilde bir sıkıntımız yok. Genele bakıldığında oyundan memnunuz. Duruma biraz da farklı bakmamız lazım. Savunma pozisyonu aldığımız sürece takımı savunma oynatıyoruz demek değildir. Biz kalemizden uzakta savunma oynatıyoruz. Bu sayede yakalığımız toplarla hücuma çıkıyoruz. Tabi tüm bunların hiç biri kolay şekilde olmayacaktır. Neticede futbol boyacı küpü değil. Ancak sonuçta önemli olan futbolcularımızın bizim istediklerimize reaksiyonları. İlk maçta bunun olumlu sinyallerini aldık. İlerleyen haftalarda her şeyin tam anlamıyla istediğimiz gibi olacağına inanıyoruz. Şimdi önümüzde Kocaelispor ile deplasmanda oynayacağımız maç var. Yarından itibaren bu maça en iyi şekilde hazırlanmak istiyoruz” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mutlu aydın 2018-03-13 13:37:50

Çorum dendimi akan sular durur ama ilahi adalet birini batır birini çıkar demiyor