Telefonla aradı, davet etti

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Yeni Çorumspor’a destek için Belediye Meclis Üyelerini final maçına davet etti.

20 Mayıs 2019 Pazartesi 13:54
Telefonla aradı, davet etti

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Cuma günü Adana’da Serikspor ile final maçına çıkacak olan Yeni Çorumspor’a destek için Belediye Meclis Üyelerini maça davet etti.

Kocaeli’nde oynanan yarı final maçına giderek Yeni Çorumspor’a tribünlerden destek veren, takımın aldığı galibiyetin ardından soyunma odasına inerek teknik heyet ve futbolcuları tebrik eden Aşgın, 24 Mayıs’ta Adana’da oynanacak olan final maçına belediye meclis üyelerini davet etti.

Geçtiğimiz gün Belediye Meclis’inde üyesi bulunan partilerin grup başkanlarını telefonla arayan Dr. Halil İbrahim Aşgın, Adana’ya aynı otobüsle gitme çağrısında bulundu. AK Parti Grup Başkanı Mustafa Tuzcu, CHP Grup Başkanı Tuncay Yılmaz ve MHP Grup Başkanı Selim Güloğlu ile görüşme yapan Aşgın, “Gün memleketin takımına sahip çıkma günü, Cuma günü oynanacak olan maça tüm meclis üyelerimizle aynı otobüste gidelim istiyoruz” dedi.

Grup başkanlarının olumlu cevap alan Aşgın, yaptığı açıklamada şöyle dedi;“Kocaeli’nde oynanan karşılaşmaya giderek takıma destek verdik. Cuma akşamı oynanacak olan final maçına da giderek orada da takımımıza destek vermek istiyoruz. Bunu tüm meclis üyelerimizle birlikte yapalım istedik. Grup başkanlarımızı telefonla arayarak onlara da çağrıda bulundum. Teklifimize oldukça sıcak baktılar. Kendilerine teşekkür ediyorum. Aynı memlekette yaşıyor, aynı havayı teneffüs ediyoruz. Söz konusu spor olunca siyaset bir kenarda kalıyor. Bizler aynı gemide yol alan ve Çorum’un başarısı için çabalayan kişileriz. Yeni Çorumspor’a destek vermek için otobüsle Adana’ya gidecek ve orada alınacağına inandığımız 2.Lig kupasının sevincine ortak olacağız”

Son Güncelleme: 21.05.2019 15:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali 2019-05-20 20:25:57

Başkanım o gün personele Adanaya gitmek kaydıyla izin versenizde herkes maça gelse.Otobüste kaldırın.Bundan iyi tanıtım olur Çorum için

Avatar
Çorumlu 2019-05-21 02:46:05

Bugüne kadar yaptığı tek şey devamlı gezmek oldu..büyük ihtimalle böyle devam edecektir.Allah aşkına daha dün sen şehit cenazesinde değilmiydin..sen değilmiydin sosyal belediyecilik yapacaz diyen.ne oldu ne değişti.belediyeye kaynak aramak yerine,hibe ile enerji projeleri yaparak belediyeye bütçe -gelir sağlamak yerine gezmek daha iyi haklısın..başkanı olduğu takıma destek neyin nesidir..meclis üyelerinin gece yarılarına kadar okey oynuyor zaten ve bir de maça mı götürüyorsun..Emin'im başkan daha belediyede görev yapan teknik personelini bile tanımıyordur ilk 11 tanıdığı kadar...YAZIK

banner165