Temeli atıldı, sırada diğer tesisler var

Çorum Belediyesi'nin Ulukavak Mahallesi’ne inşa edeceği yarı olimpik yüzme havuzunun temeli atıldı.

02 Temmuz 2021 Cuma 17:14
Temeli atıldı, sırada diğer tesisler var

Çorum Belediyesi'nin Ulukavak Mahallesi’ne inşa edilecek yarı olimpik yüzme havuzunun temeli atıldı.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın seçim taahhütlerinden birisi olan Ulukavak Mahallesi Yarı Olimpik yüzme havuzunun temel atma töreni gerçekleştirildi. Törene AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, MHP İl Başkanı Agah Karapıçak, Gençlik ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, büyük bir mutluluk yaşadığını belirterek, tesislerin hayata geçmesinde emeği olan Belediye Başkanı Aşgın’a teşekkür etti.

Şehir genelinde hizmete açtıkları spor kompleksleri ile sporu Çorum’da herkesin ulaşabileceği bir konuma getirdiklerini belirten Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın da, “Rabbimize hamdolsun her gün bir temel atma töreni, bir açılış töreni gerçekleştiriyoruz. Başımızda Recep Tayyip Erdoğan gibi bir liderle durmadan, heyecanla, aşkla, muhabbetle koşmaya devam ediyoruz” dedi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile sözleşme imzaladıkları protokol kapsamında Çorum’a yeni semt sahaları, amatör futbol sahaları ve güreş eğitim merkezi yapılacağını hatırlatan Aşgın, bu kapsamda iki semt sahasının tamamlandığını, amatör spor kulüpleri için de Binevler ve Bahçelievler’de iki amatör futbol sahasının temelini attıklarını söyledi. Aşgın, ayrıca Amatör futbol kulüpleri için spor salonu ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü yanına yeni sentetik sahaların yapımına başlayacaklarını açıkladı.

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan ise törende yaptığı konuşmada Çorum Belediyesi’ni tebrik etti. Ceylan “Bu ekip işini biliyor. Bizim sevdamız Çorum, derdimiz Çorum’a hizmet” dedi.

KAYNAK: ÇORUM WEB TV

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cengiz 2021-07-03 00:56:12

İstihdam sağlayacak işlere bakın kardeşim, süs ile püs ile uğraşmayın, tuzunuz kuru. Milletin kurutmaya tuzu bile yok? Sizler hangi dünya da yaşıyorsunuz. Bu temel atmalar size de partiye de oy kaybettirir. Ciddi işlere bakın. Toplumu faydası olan işlere bakın. Belediye binasını bitirin. Daha ne söyleyeyim.?

Avatar
eylem 2021-07-03 00:51:57

para yok, su yok deniyor, yüzme havuzu!!!!??? Gerekli mi? Acil mi? Zamanı mı?

Avatar
İbrahim 2021-07-03 00:52:30

Çok geç kalmış proje :)

Avatar
Adil 2021-07-03 00:53:58

Benzeri boş, gereksiz, olmazsa da olur başka projeleriniz var mı? Vekiller, spor müdürü, başkan, vekil başka kimse yok mu? Resi'i de çağırsaydınız:

Avatar
Su sıkıntısı var 2021-07-03 15:03:44

O havuzu dolduracak suyu bulamayacaksınız haberiniz olsun. Buralara boşa harcama yapmayın öncelikli işlerinizi yapın mesela su sıkıntısı başlayacak gibi görünüyor. Koçhisar barajınını devreye sokmaya çalışın....

banner165