Tokuş’tan ilk değerlendirme

Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Yusuf Tokuş, hafta sonu oynanacak Tepecik maçını değerlendirdi

19 Ocak 2018 Cuma 16:10
Tokuş’tan ilk değerlendirme

Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Yusuf Tokuş, Pazar günü oynayacakları Tepecik maçını kazanmak için mücadele edeceklerini söyledi.

Bu maçla ilgili olarak tüm hazırlıklarının devam ettiğine dikkat çeken Tokuş, “Hafta sonu oynayacağımız Tepecik maçıyla ligin ikinci yarısı start alacak. Bu maçla ilgili tüm hazırlıklarımız devam ediyor. Bugün ve yarın yapacağımız antrenmanlarla çalışmalarımızı noktalayacağız. Rakibimiz ilk yarının sonlarına doğru çıkış yakalamış olan bir takım. Onlar da Play-Off hattına yaklaşmış durumdalar. Biz de yine Play-Off hattında üst sıralarda yer alan bir takımız. Liderle aramızda 5 puanlık fark var. Bizim öncelikli amacımız Uşak’ı yakalamak. Bundan sonraki süreçte de puan olarak üzerine çıkmak. Bunun içinde Tepecik maçı başta olmak üzere iç saha maçlarını kazanmak istiyoruz. Bu nedenden dolayı bu maçı kazanıp Çorum halkının bizleri daha da fazla desteklemesi için mücadele edeceğiz. Saha ve zemin şartlarının ağır olacağını biliyoruz. Zaten bu nedenle Antalya kampımızı 15 gün önceden bitirdik. Ağır saha ve hava şartlarına alıştığımızı düşünüyoruz” dedi.

Tokuş ayrıca, geçen hafta oynadıkları Tokatspor maçında Emre’nin kırmızı kart görmesine rağmen olumlu bir prova olduğunu ifade ederek, Tepecik maçında da aynı futbolu oynayıp sahadan 3 puanla ayrılan taraf olmak istediklerini de dile getirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.