Transferi havaalanında bitirdiler

Yeni Çorumspor yönetimi, Ofspor’dan Muhammed Fettahoğlu’nun transferini de Antalya Havaalanı’nda bitirdi.

09 Ocak 2019 Çarşamba 00:32
Transferi havaalanında bitirdiler

Mert Ilıman’ı Pazarspor’un elinde adeta çekip alan Yeni Çorumspor yönetimi, Ofspor’dan Muhammed Fettahoğlu’nun transferini de Antalya Havaalanı’nda bitirdi.
BAŞKALARI İSTİYOR, ONLAR BİTİRİYOR

Yapılan açıklamaya göre, 3. Lig 3. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Yeni Çorumspor’da transfer çalışmaları büyük bir gizlilik ve süratle devam ediyor. İkinci yarı çalışmalarına Antalya’da yaptığı kampla devam eden Yeni Çorumspor’da yönetim de transfer işlerine büyük bir titizlik ve gizlilikle devam ediyor. Daha önce basın yoluyla ismi duyurulan Mert Ilıman’ın, Pazarspor ile anlaşmak üzereyken yönetimin yaptığı girişimler sonucu ikinci yarıda Yeni Çorum Belediyespor forması giyeceği netlik kazandı. Çorumlu sol kanat oyuncusu Mert Ilıman’ı Pazarspor’un elinden adeta çekip alan Yeni Çorumspor yönetimi, bununla da kalmadı bir başka ismin transferini de gece geç saatlerde Antalya Havalanı’nda bitirdi. Kulüp Başkanı Fatih Özcan’ın yakından takip ettiği transfer çalışmaları kapsamında sezonunun ilk yarısını Ofspor’da tamamlayan ve bir takımın yakın takibinde olan orta saha oyuncusu Muhammed Fettahoğlu da kampa katılan bir başka isim oldu. Yeni Çorumspor yönetiminin gerekli görüldüğü takdirde başka isimlerle de anlaşma sağlaması ve taraftarlarına sürpriz yapması bekleniyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu 2019-01-09 00:55:03

Başkana bütün çorumun destek olması lazım helal olsun tek başına çorumsporu üstlige çıkarmak için elinden geleni yapıyor

Avatar
Ahmet 2019-01-09 01:05:45

Helal olsun başkanıma.

Avatar
Ali 2019-01-09 08:21:23

İnşaAllah şampiyon olacak kaliteli transferlerdir.

Avatar
Super 2019-01-09 11:25:45

Muhammet fettahoglu kesinlikle iyi transfer corum sporumuza hayirli olsun

Avatar
Halit 2019-01-09 07:39:30

Hava atma işini yap fatih efendi. O sizin göreviniz. İki hazırlık yaptınız ikisindede bir varlık gösteremediniz. Şampiyon ol ki başarılı oldu diyelim. Takımı borçlandırarak transfer yapma. Şimdiden para dilenmeye kalkmışsın. Hani kimseden bir kuruş almayacaktın. Ne oldu ne tez pesettin.daha dur bunlar iyi gün. Daha iyi transfer yap ki kimseye laf düşürme çünkü başarılı olmak zorundasınız.

banner165