Tüm yetkiler artık O'nda

Yeni Çorumspor Başkan Yardımcısı Hamit Işık artık Sportif Direktörü oldu.

24 Ocak 2019 Perşembe 11:53
Tüm yetkiler artık O'nda

Yeni Çorumspor’da Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Hamit Işık, Kulüp Başkanı Fatih Özcan tarafından Sportif Direktörlüğe getirildi. Kulüp binasında dün geç saatlere kadar süren toplantı sonucunda Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Hamit Işık, Kulüp Başkanı Fatih Özcan tarafından Sportif Direktör olarak atandı. Teknik heyet ve futbol takımının tek yetkili ve sorumlusu olarak tüm yetkilerle donatılan Hamit Işık’ın, bundan sonraki süreçte Sportif Direktör olarak takımın başında olacağı bildirildi.

Teknik heyet ve futbolcularla bir araya gelen Kulüp Başkanı Fatih Özcan, bu görevi herkesin huzurunda Hamit Işık’a tebliğ etti. Sportif Direktörlük görevine getirilen Hamit Işık, Başkan Yardımcılığı görevinden de istifa etti. Sportif Direktör Hamit Işık, bugün Kulüp Başkanı Fatih Özcan’ın da katılacağı saat 15.00’te basın toplantısı düzenleyecek ve kamuoyuna bilgilendirme yapacaktır.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali 2019-01-24 12:42:42

İşte şimdi Çorumspor hapı yuttu

Avatar
Ali Osman 2019-01-25 11:27:59

Hamit ışık ile ilgili şehirde yapılan bir tane olumlu yorum görüş düşünceye şahid olmadık adam çorum futboluna başarı adına ne katmış bilende yok biz yaptık oldu anlayışı ile yapılmış bir göreve getirme başkan yardımcısı iken çok faydalı oldu direktör olunca faydası bitmez !

Avatar
Hakan 2019-01-24 23:21:21

En başta gidecek adamı bütün yetkilerle donatmış başkan , hiç İyi olmadı