Türk kadının gücü ve iki Semra

Gazeteci ve Spor Adamı Yenigün tribün yazarı Avni Erboy, İstanbul'da sporun bir çok branşına verdiği destekle adından söz ettiren hemşehrimiz Semra Demirer'i yazdı.

16 Temmuz 2022 Cumartesi 14:19
Türk kadının gücü ve iki Semra

Gazeteci ve Spor Adamı Yenigün tribün yazarı Avni Erboy, İstanbul'da sporun bir çok branşına verdiği destekle adından söz ettiren hemşehrimiz Semra Demirer'i yazdı.

HEMŞEHRİMİZ SEMRA DEMİRER'İ YAZDI

'Türk Kadınının gücü ve İki Semra' başlıklı bir yazı kaleme alan Erboy, Spor Toto Süper Lig 2022-2023 sezonu fikstür çekiminde bazı kulüplerin kadın yöneticilerini görünce süper lig takımlarının kulüp başkanlarının cesaretine hayran kaldığını ifade etti.

‘KURA ÇEKİMİNDE TANIDIK BİR İSİM SAHNEYE ÇIKTI’

Fikstür çekiminde gördüğü Kayserispor yönetiminin Ar-Ge ve Projeler Sorumlusu olan Semra Demirer'in, Türk sporuna inanılmaz hizmetlerinin olduğunu belirten Erboy, köşesinde hemşehrimizle ilgili şu ifadelere yer verdi: "...Kura çekimi sırasında Yukatel Kayserispor'a sıra gelince tanıdık bir isim sahneye çıktı.

‘TÜRK SPORUNA İNANILMAZ HİZMETİ VAR’

Tanışıklığımız eskilere dayanan bu güzide spor insanıyla Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Fair Play Komisyonu yönetiminde uzun bir süre birlikte çalıştık. Dünya Fair Play Kariyer Ödülü alan, İstanbul Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nde ders veren, Dekan Danışmanı ÜNSPED Spor ve Kültür Kulübü Koordinatörü olan Semra Demirer'di...

KAYSERİSPOR YÖNETİMİNDE 2. DÖNEM

Kayserispor Yönetiminde Ar-G ve Projeler Sorumlusu olan Semra Demirer'in Türk sporuna inanılmaz hizmetlerinin olduğunu ifade etmeyelim..

‘TÜRK SPORUNA BAŞARILI SPORCULAR HEDİYE ETTİ’

Türkiye Basketbol Federasyonu Eğitim Kurulları'nda da görev yapan, TMOK Üyesi Demirer, kadın spor yöneticisi olarak ÜNSPED Spor ve Kültür Kulubü'ndeki başarısının yanı sıra Türk sporuna hediye ettiği sporcuları ile ne kadar övünse azdır.

‘ROL MODEL OLDU’

Modern ve çağdaş Türk kadını rol modelliğini üstlendiğini özellikle söyleyeceğim Semra Demirer, Atatürk'e, diline, dinine, vatanına sıkı bağlılığını, ülkesindeki çocuklara doğru yolu göstermeyi kendisine ilke edindiğini en iyi bilenlerdenim. Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Fair Play Kervanı ile gittiğimiz üniversitelerin spor bilimleri panellerinde, yolculukta, sohbetlerde ziyaretlerde bunu sıkça yaşadık.

MÜTEVAZI YAŞAM

İstanbul'da yaşamını mütevazı bir şekilde sürdüren, spor ve sporcu aşığı Semra Demirer'in Yukatel Kayserispor'da 2. döneminde de başarıyla Türk futboluna ve bu güzide İl'in kulübüne hizmet etmesi de takdir edilmeli, kutlanmalıdır. Ülkemizin böylesine spora sevdalı, yüreği güçlü, yere sağlam basan ve önünü gören cesur kadınlarımıza ihtiyacı var. Ne mutlu ki dostluğumuz devam ediyor..."

Son Güncelleme: 18.07.2022 01:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.