Türkiye şampiyonası Çorum’da

Türkiye U23 Serbest Güreş Şampiyonası, -5 Ocak tarihleri arasında Çorum’da gerçekleştirilecek.

28 Aralık 2021 Salı 15:27
Türkiye şampiyonası Çorum’da

Türkiye U23 Serbest Güreş Şampiyonası, Çorum Belediyesi’nin de katkılarıyla 3-5 Ocak tarihleri arasında Çorum’da gerçekleştirilecek.

Çorum Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Türkiye Güreş Federasyonu iş birliğiyle kentte önemli bir spor etkinliği daha düzenlenecek. Her yıl ülke genelinde yüzlerce sporcunun yer aldığı Türkiye U23 Serbest Güreş Şampiyonası, 3-5 Ocak tarihleri arasında Çorum’da gerçekleştirilecek. 3 Ocak Pazartesi günü Hitit Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi 15 Temmuz Spor Kompleksi’nde saat 11.00’de start verilecek etkinlik, 5 Ocak Çarşamba gününe kadar devam edecek.

CANLI YAYINLANACAK

Dereceye giren güreşçilerin ödülleriyle buluşacağı organizasyonu binlerce sporsever de yakından takip edecek. Müsabakalar, Çorum Web TV’de canlı yayınlanacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ebul Furkan 2021-12-28 18:25:35

Türkiye güreş şampiyonasının ilimizde yapılması, şehrimiz açısından güzel bir kazanım. Gelecek olan sporcular lise öğrencisi. Fakat kalacak yerleri yok. Başlarındaki hocalar 3 günlük ikamet edecek yer arıyorlar. Oteller pahalı.

Avatar
Ebu'l Furkan 2021-12-28 18:31:05

Türkiye güreş şampiyonasının ilimizde yapılması şehrimiz açısından güzel bir kazanım. Fakat sporcular lise öğrencisi. İkamet edecek yer arıyorlar. Oteller pahalı.Milli Eğitim Müdürlüğüne ait pansiyonlar boş. Bu öğrenciler niçin mağdur ediliyor. Anlaşılır gibi değil. Öğrenci bizim. Pansiyonlar bizim.

Avatar
İskilipden 2021-12-28 20:29:22

Spor müsabakaları ilimizde yapılması sağlanmalı.
Hareket olursa bereket olur.
Konaklara, yiyecek, içecek, hediye sektörleri yoğunlaşıyor konaklara tesisi ihtiyacı artar buna göre hazırlıklı olunması.
birde kupa maçı olsa Çorumda insan yoğunluğu ne güzel olur.
Hayırlı olsun.