Turnike sorununu Ceylan çözdü

AK Parti MKYK Üyesi Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Şehir Stadı’nın tüm kapılarına turnike takılacağını açıkladı.

28 Temmuz 2022 Perşembe 16:21
Turnike sorununu Ceylan çözdü

AK Parti MKYK Üyesi Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Şehir Stadı’nın tüm kapılarına turnike takılması için gerekli ödeneğin çıkarıldığını, ihale sürecine geçildiğini bildirdi.

GECE MAÇLARINDA SORUN OLUYORDU

Ceylan, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, Çorum FK’nın maçlarını oynadığı Şehir Stadyumu’nda özellikle gece maçlarında tüm kapılarda turnike olmaması nedeni ile büyük sıkıntılar ve ekonomik kayıplar yaşandığını, yeni sezon öncesi kırmızı siyahlı takımın bu kaybını ortadan kaldırmak ve taraftarların stada daha rahat girmesi için turnike sistemine gerekli ödenek tahsis edildiğini ifade etti.

BİR KAÇ HAFTADA ÇÖZÜLECEK

Çorum FK’nın her zaman yanında olduklarını ve sıkıntıya düştükleri anda ellerinden gelen katkıyı vermeye devam ettiklerini belirten Ceylan, sezon başında stadın ilk maça yetişmesi için sıkışık bir takvimde büyük çabalar sonucu taraftarlara sözlerini tutarak stadı faaliyete geçirdiklerini kaydetti. Ceylan, şöyle dedi: ‘Bu dönemde turnikeleri geçici çözüm olarak sekiz kapıya konulması için gerekli çalışmayı yapmıştık. Yeni sezon içinde tüm kapılarına turnike konulması için gerekli ödenek yaptığımız görüşmeler sonucunda ödenek çıkartıldı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü hemen ihale sürecini başlatacak ve sonuçlandıracak. Bu çalışmanın sezonun ilk maçına yetiştirilmesi amaçlanıyor. İlk haftaya olmasa bile en kısa sürede hizmete hazır hale gelecek. Bu çalışma ile hem kulübümüze ekonomik katkı sağlanacak hem de taraftarlarımız çok daha rahat şekilde maçlara girme imkanı bulacaklar.

TAKIM SAHİP ÇIKACAĞIZ

Çorum FK bizim ortak paydamız ve herkes gibi bizde elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz. Yeni sezona yeni yönetim iyi bir çalışma yaptı ve iyi bir kadro kurdu. Bu sezon Çorum olarak bizde sahip çıktığımız takdirde sezon sonunda mutlu sona ulaşacağımıza inanıyorum. Yeni sezonda Çorum FK’ya başarılar diliyor ve tüm Çorumluları şehrin takımına sahip çıkmaya davet ediyorum’ dedi.

Son Güncelleme: 28.07.2022 16:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Batandaş 2022-07-28 18:26:47

Bırakın bu reklam haberlerini kardeşim. Şu kavga olayları neden bu kadar çoğalıyor. Gazi caddesi çakaldan geçilmiyor parklar çakaldan geçilmiyor. Her yeri kılıksızlar gazi caddesinde fink atıyor vekil boş reklam işleriyle uğraşacağına birde bu olaylara baksın polisimiz ortalıkta yok kavga çıktıktan sonra yunuslar geziyor. Adam gazi caddesinde çömelmiş elinde tesbih adeta ben çakalım diyor. Bir tek polis geçmiyor. Yada caddeden geçen polis görmezden geliyor.

Avatar
Batandaş 2022-07-28 18:17:00

Vekil bey gitsin valilik yanındaki Tarım Kredi marketteki reyon ile kasadaki fiyat farkını çözsün esas işleri bu değil mi vekillerin. Rize çay reyonda 67.50 kuruş, kasada 68.50 kuruş, aynı çay Yunus markette 64.50 kuruş. Bu market iktidarın açtığı market değil mi? Bunu bile çözemeyenler neyi çözecekler.

Avatar
Vatandaş 2022-07-28 16:32:06

Çok büyük sorundu tebrik ederim

Avatar
Ulukavak 2022-07-28 19:22:06

Ceylan ne çözmüş? Çorumdaki bunu çözsün!

Avatar
Bozuk zihniyet 2022-07-28 21:10:58

Şak şak ötesi...

Avatar
İskilip 2022-07-28 20:22:58

İskilip e yağmurlu havada su yok, güya İskilip çocuğu, ne yüzle geleceksin

Avatar
Öz İskilip li 2022-07-28 17:40:08

Ahmet bey şu İskilip in Kapalı spor salonu sorununuda bir çözde teşekkür edelim, Şampiyonlar bekliyor.

Avatar
Kemal 2022-07-29 00:46:18

Aslan. Bu iş ihale edilirken yapılır