Turnuvada ödül günü

Türkiye Kamu-Sen tarafından düzenlenen ve 18 Ekim-14 Aralık 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilen...

15 Aralık 2014 Pazartesi 10:48
 Turnuvada ödül günü


Türkiye Kamu-Sen tarafından düzenlenen ve 18 Ekim-14 Aralık 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilen 4.halı saha futbol turnuvasında katılan takımlara katılım belgeleri ve ödülleri verildi.


Ödül törenine, Türkiye Kamu-Sen il Temsilcisi Fatih Gök, Türk Eğtim-Sen Şube Başkanı Selim Aydın, Türk Diyanet–Vakıf Sen Şube Başkanı Mustafa Ünlü,  Şeker-İş Çorum Şube Başkanı Sefer Kahraman ve çok sayıda izleyici katıldı.

4.Geleneksel Türkiye Kamu-Sen halı saha futbol turnuvası final maçı 14 Aralık Pazar Günü Denetimli Serbestlik - Şeker Fabrikası arasında Saat 13:00’da oynandı. Denetimli Serbestlik , Şeker Fabrikası’nı 2-1 yenerek birinci oldu.Maçın ardından saat 14:00’de ilk 4'e giren takımlara ödülleri verildi. 4.Geleneksel Türkiye Kamu-Sen halı saha futbol turnuvasında görev alan hakem Hakan Önder, en iyi kaleci Mahmut Çağıran'a  ve gol kralı Muammer Bedir’e de plaket takdim edildi.

Tertip Komitesi Başkanı Serkan Kaymaz’ın verdiği bilgiye göre, kamu çalışanları arasında dostluk,tanışma ve kaynaşmayı sağlamak adına sosyal bir proje olarak Türkiye Kamu –Sen Çorum İl Temsilciliği tarafından organize edilen ve bu yıl dördüncüsü düzenlenen halı saha futbol turnuvası bu yıl yine kamu çalışanlarının ilgi odağı oldu.

Kurumlardan toplam 12 takımın mücadele ettiği turnuvada Sungurlu'dan bir Alaca'dan iki takım olmak üzere katılım gerçekleşti, eğitim, sağlık,tarım ,adalet , meslek gruplarından kamu çalışanlarının katıldığı renkli bir turnuva düzenlendi. Turnuvada takımlar şöyle sıralandı:


1. Denetimli Serbestlik,2. Şeker Fabrikası,3.Cumhuriyet Ortaokulu,4.Lezizhan



Son Güncelleme: 15.12.2014 10:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.