Üç futbolcuyla imza

Çorum Belediyespor daha önce prensip anlaşmasına varılan üç futbolcu ile sözleşme imzaladı.

09 Temmuz 2018 Pazartesi 17:08
Üç futbolcuyla imza

Çorum Belediyespor daha önce prensip anlaşmasına varılan üç futbolcu ile sözleşme imzaladı.

Belediyespor Kulübü’nden yapılan açıklamada, “Transfer çalışmaları kapsamında daha önce prensip anlaşmasına varılan ve geçen sezon, Afjet Afyonspor forması giyen stoper Samet Cantürk, Ergene Velimeşespor'da top koşturan orta saha-forvet arkası Fahri Eren Pamuk ve Muğlaspor'da oynayan forvet Emre Gemici ile 2'şer yıllık sözleşme imzalamıştır.” ifadelerine yer verildi.

İLK ANTRENMANA ÇIKACAKLAR

Bu arada Belediyespor’dan yapılan bir diğer açıklamaya göre, Çorum Belediyespor sezonun ilk antrenmanını yarın saat 17.30'da gerçekleştirecek. Saat 15.00'de Çorum Belediyespor Tesisleri'nde toplanacak olan teknik heyet ve futbolcular, yapılacak olan kurban kesiminin ardından saat 17.30'da sezonun ilk antrenmanına çıkacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yıldız 2018-07-10 08:17:50

Ergene Velimeşespor da oynadıysa mutlaka iyi futbolcudur Çorum da iyi işler yapar. Transfer Komitesi kılı kırk yarıyor anlaşılan samanlıkta iğne arar gibi futbolcu arayıp buluyor belli ki. Ergene Velimeşespor nedir ya...