Üçtutlar şampiyon oldu

Hitit Fuar ve Festivali etkinlikleri kapsamında geleneksel olarak düzenlenen...

28 Temmuz 2015 Salı 14:35
 Üçtutlar şampiyon oldu


Hitit Fuar ve Festivali etkinlikleri kapsamında geleneksel olarak düzenlenen mahalleler arası minikler futbol turnuvasında bu yılın şampiyonu Üçtutlar Mahallesi oldu.


Önceki akşam 1 nolu sahada oynanan final maçını Belediye Başkan Yardımcısı ve Belediyespor Başkanı Zeki Gül, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, Futbol İl Temsilcisi Engin Ayan, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan, Belediye Zabıta Müdürü Mustafa Kanat, Spor Müdürü Nadir Solak ile çok sayıda sporcu velisi izledi.


Denk iki kuvvetin mücadelesi şeklinde geçen maçta ilk dakikalarda etkili olan Üçtutlar Mahallesi Alperen ile 1-0 öne geçti. Sonraki bölümde Yeniyol Mahallesi’nin beraberlik çabası sonuç vermeyince sahadan tek golle galip ayrılan Üçtutlar Mahallesi takımı bu yılki şampiyonluğu kazandı.


Final maçının ardından düzenlenen törenle dereceye giren takımlara kupa sporcularına ise madalyaları verildi.



Son Güncelleme: 28.07.2015 14:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.