Ulukavak spor salonuna renkli açılış

Çorum Belediyesi tarafından yapılan Ulukavak Mahalle Spor Tesisi’nin açılışı bugün törenle gerçekleştirildi.

07 Şubat 2020 Cuma 16:07
Ulukavak spor salonuna renkli açılış

Çorum Belediyesi tarafından yapılan Ulukavak Mahalle Spor Tesisi’nin açılışı bugün gerçekleştirildi.

Açılışa Vali Mustafa Çiftçi, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Ahmet Sami Ceylan ve Erol Kavuncu, AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan ve Erol Kavuncu, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, MHP İl Başkanı Agah Karapıçak, bazı daire müdürleri ile çok sayıda mahalle sakini katıldı.

Kale ve Ulukavak Mahalle Spor Tesisleriyle sporu Çorum halkının yaşam biçimi haline getireceklerini belirten Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Çorum'un sevgi, barış, kardeşlikle anılmasının yanı sıra sporla da anılan bir şehir haline geleceğini ifade etti.

Amatör spor branşlarında Çorum'un ulusal ve uluslararası camiada adından çokça söz ettirdiğini belirten Başkan Aşgın, "Başarılarımızda tesisleşmenin önemli bir etkisi var. Gençlerimize spor yapabilecekleri ortamları ve imkânları Çorum Belediyesi olarak oluşturuyoruz. Gençlerimizin, okul çağındaki evlatlarımızın ilgi ve yeteneklerini geliştirebilecekleri imkânları sunma açısından da çok iyi bir noktadayız. Çorum’da 7’den 70’e toplumun tüm kesimlerinin katılabileceği; gençlerimizin, evlatlarımızın, hanım kardeşlerimizin güvenle spor yapabilecekleri alanlar oluşturuyoruz. Sportif faaliyetlerimize her yıl 15 binden fazla hemşehrimiz katılıyor. Şehrimize kazandırdığımız yeni spor tesisleriyle daha çok insanımızı sporla buluşturacağız.

Son Güncelleme: 07.02.2020 19:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
uluçınar 2020-02-07 16:44:38

mahalleye spor salonu yapmak güzel bir hizmet. tebrikler başkan

Avatar
Kötü teşkilat 2020-02-07 17:44:04

Bunlar külcü nun projesiydi. Akp li degilim ama külcü yu beğenirdim. Bu teşkilat akp li olmayanları anında işinden ediyor. Akp ye olan oy kaybını böyle kötü teşkilatları sorumludur. Başkan ve yardımları değişmeli bence

Avatar
Çorumlu 2020-02-07 17:48:23

Sayın ilçe başkanı erhan akar ı neden yazmıyonuz bir sorunmu var varmı onun gibi başkan gelmez daha bu memlekete

Avatar
Çorum 2020-02-07 18:54:36

Hizmeti beğenilir beğenilmez Muzeffer Külcü Başkanı davet etmeleri gerekirdi ayıp etmişler

Avatar
Aba altından sopa gosterirsen 2020-02-08 11:23:04

Belediye kendini eleştirene aba altından sopa gösterirse işinden edilmekle tehdit edilirse aynı dediğin gibi kol kola devam ederler

Avatar
Kötülük 2020-02-08 04:07:36

Yaw bu aşgına kim kötü davransa koluna girip yüceltiyor hep dize geliyor son örnek Ulukavak

Avatar
ÇORUMLU 2020-02-08 13:31:38

BELEDİYEMİZİ TEBRİK EDİYORUM.
10 AY GİBİ KISA SÜRE İÇİNDE HEMEN İKİ TANE SPOR SALONU YAPTIRMIŞLAR. BİR HAFTA İÇİNDE İKİ TÖRENLERLE AÇTILAR.

ACABA ÖNCEDEN Mİ YAPILMIŞTR DİYE DÜŞÜNDÜM. BİR DE BAKTIM Kİ İNTERNET SİTELERİ 1.5 YIL ÖNCE BİTTĞİNİ YAZIYOR. İNSAN YAPAN ADAMA BİR TEŞEKKÜR EDER. SİZ SÖYLEMEYİNCE UNUTTUK MU YA DA UNUTTURURUZ MU SANIYORSUNUZ MUZAFFER KÜLCÜ'YÜ ?
ELİNE SAĞLIK MUZAFFER BAŞKAN
.

Avatar
Helal muzaffer baskanima 2020-02-08 14:48:03

Tüm bu tesisler tamamı muzaffer külcü eseridir. Ayrıca kendisi tüm parti görüşlerine saygılı bir durusu vardı. Ben belediyemde açık açık muzaffer beyi görmek isterim

banner165