Üniversiteden 2 Türkiye birinciliği

16. Türkiye Koç Spor Fest Üniversite Oyunları’nda Hitit Üniversitesi’ni temsil eden öğrenciler önemli başarılar elde etti.

14 Mayıs 2019 Salı 01:26
Üniversiteden 2 Türkiye birinciliği

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF), Samsun Valiliği, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, KYK ve Koç Holding iş birliğiyle düzenlenen ve Türkiye’den çok sayıda üniversiteden final serisi için 4 bini aşkın üniversiteli sporcu, antrenör ve spor insanının katıldığı 16. Türkiye Koç Spor Fest Üniversite Oyunları’nda Hitit Üniversitesi’ni temsil eden öğrenciler önemli başarılar elde etti.

16. Türkiye Koç Spor Fest Üniversite Oyunları kapsamında erkeklerde 45 ve kadınlarda 36 üniversite takımının katılımıyla düzenlenen Üniversiteler Arası Türkiye Atletizm Şampiyonasına katılarak HİTÜ adına mücadele eden Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerinden Furkan Aktaş 110 mt engelli yarışında Türkiye Şampiyonu ve Havva Aktaş da 100 mt yarışında B grubunda Türkiye 1.si oldu.

Son Güncelleme: 14.05.2019 14:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.