Vali tribünde yerini alacak

Vali Mustafa Çiftçi, her fırsatta Yeni Çorumspor maçlarında tribündeki yerini alacağını söyledi.

10 Nisan 2019 Çarşamba 15:26
Vali tribünde yerini alacak

Vali Mustafa Çiftçi, her fırsatta Yeni Çorumspor maçlarında tribündeki yerini alacağını söyledi.

Yeni Çorumspor yönetimi Vali Mustafa Çiftçi'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarete Kulüp Başkanı Fatih Özcan'ın yanı sıra Sportif Direktör Hamit Işık, Kulüp Menajeri Oğuzhan Yalçın ile yöneticiler Salim Koldaş ve Mustafa Ercan katıldı.

Kulüp Başkanı Fatih Özcan, Vali Çiftçi'ye yeni görevinde başarı dileklerinde bulunurken, bundan sonraki süreçte kendilerini maçlarda yanlarında görmek istediklerini söyledi.

Vali Mustafa Çiftçi de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, seçim sonrası yoğun temponun sona erdiğini ve bulduğu her fırsatta Yeni Çorumspor maçlarında tribündeki yerini alacağını söyledi.

Özcan, günün anısına Vali Mustafa Çiftçi'ye üzerlerinde kendisinin ve oğlu Ahmet Tarık Çiftçi'nin isimleri yazılı 19 numaraları kulüp forması hediye etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali 2019-04-10 20:39:46

Uyanda balığa gidelim Fatih.