Ve Çorum'un efeleri play-off’ta

Tomselcimiz Çorum Belediyesi GSK Voleybol Takımı, deplasmanda Ziraat Bankası Voleybol Takımını 3-0 net skorla yenerek play-off'a kaldı.

13 Şubat 2022 Pazar 19:07
Ve Çorum'un efeleri play-off’ta

Türkiye Voleybol Federasyonu 2. Lig 3. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Voleybol Takımı, ligin bitimine bir hafta kala play-off'a kaldı.

Birinci lig mücadelesinin 13’üncü haftasında Ankara’da konuk olduğu Ziraat Bankası Voleybol Takımı'nı 25-22, 25-22 ve 25-16 lık setlerle 3-0 yenen temsilcimiz, ligin bitimine 1 hafta kala 1. Lig play off yarı final grubunda mücadele etmeye hak kazandı.

Play-off yarı final grubu maçları 27-28 Şubat ve 1 Mart tarihleri arasında Konya’da yapılacak. Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Voleybol Takımı, Konya’da grubunda ilk ikiye girmesi durumunda ise final grubuna katılmaya hak kazanacak.

Son Güncelleme: 13.02.2022 19:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.