Veteranlar Ayancık önünde

Çorum Veteranlar hafta sonu ayancık Veteranlar'la karşılaşıyor

03 Kasım 2017 Cuma 17:17
Veteranlar Ayancık önünde

‘İkinci Baharını Yaşayanların Ligi’ TMVFL Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi Orta Karadeniz Grubu birinci hafta maçları hafta sonu yapılacak Çorum Veteranlar & Ayancık Veteranlar karşılaşması ile tamamlanacak.

TMVFL Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu Batı ve Orta Karadeniz Bölge Temsilcisi Ali Doğan’ın verdiği bilgiye göre, Türkiye Masterlar ve Veteranlar Futbol Ligi Orta Karadeniz Grubunda mücadele eden Çorum Veteranlar ile Ayancık Veteranlar pazar günü Çorum'da karşı karşıya gelecekler.

Geçtiğimiz yıl Batı ve Orta Karadeniz grubunda mücadele eden Çorum Veteranlar ile bu sene ilk defa ligde yer alacak olan Ayancık Veteranlar Batı ve Orta Karadeniz grubunun ikiye ayrılmasının ardından Orta Karadeniz grubunda yer aldılar. Altı takımın bulunduğu Orta Karadeniz Grubunda ilk maçlar geçtiğimiz hafta sonu oynandı. Bafra Veteranlar sahasında Ordu Bezirganoğlu Veteranlar takımını 2-1 yenerek ilk haftanın liderliğine oturdu. Grubun diğer maçında Samsun Metro Veteranlar ise Sinop Tersanespor deplasmanından 2-1 galip dönerek geçen sezon elde ettiği başarıyı bu yılda sürdüreceğini gösterdi.

Çorum Veteranlar’ın Ayancık Veteranlar maçı ise konuk takımın oyuncularının 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinliklerinde görevli olmaları nedeniyle 5 Kasım’a ertelenmişti. Maç pazar günü saat 10.30’da 1 nolu sahada Çorum'da oynanacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165