Veteranlar’a Simitçi Dünyası’ndan destek

Simitçi Dünyası Çorum Veteranlar'a destek verdi

17 Nisan 2018 Salı 17:03
Veteranlar’a Simitçi Dünyası’ndan destek

Çorum Veteranlar'a Simitçi Dünyası'ndan destek geldi.

Veteranlar Orta Karadeniz Grubunda mücadele eden Çorum Veteranlar Ligi üçüncü olarak tamamladı ve en iyi üçüncüler arasına girerek Türkiye Finallerinde mücadele etmeye hak kazandı.

22-27 Nisan tarihlerinde Antalya’da yapılacak olan Türkiye Finallerine katılmak için kaynak arayışına giren Çorum Veteranlar takımı oyuncuları kendi aralarında topladıkları para ile sorunun bir bölümünü çözdüler. Geri kalan ise yaptıkları görüşmeler sonucunda sezon başında da takıma forma desteği veren Simitçi Dünyası’nı bir kez daha yanlarında buldular.

Çorum veteranlar takımı adına Salih Öztürk ve Yetkin Özbey, Çorum Simitçi Dünyası işletmecilerinden Muharrem Ölmez’i iş yerinde ziyaret ederek verdikleri katkıdan dolayı kendisine forma hediye ettiler. Öztürk ve Yetkin, yıllarını futbola vermiş isimler olarak yeniden bu heyecanı yaşamaktan dolayı son derece mutlu olduklarını belirttiler.

Veteranlar Liginde oynamanın hem Çorum’a hemde kendilerine ayrı bir gurur verdiğini belirten Öztürk ve Özbey ‘Türkiye finallerine gitmek için gerçekten büyük sorunla karşı karşıya kaldık. Öncelikli olarak oyuncular kendi aramızda bir organize yaptık.

Ancak bu yeterli olmayınca arayış içine girdik ve sezon başında da bize destek veren Simitçi Dünyası’nı yine yanımızda bulduk. Şampiyonaya gitmek için gerekli olan paranın bir bölümünü karşıladılar ve işimizi kolaylaştırdılar. Takım arkadaşlarımız adına Simitçi Dünyası’na bir kez daha teşekkür ediyoruz’ dediler.

Simitçi Dünyası İşletmecisi Muharrem Ölmez ise Veteranlar takımına katkı vermekten dolayı mutlu olduklarını bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada imkanları ölçüsendi katkı vereceklerini belirterek Antalya’da yapılacak olan finallerde Çorum Veteranlar’a başarılar diledi.

Son Güncelleme: 18.04.2018 12:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bir bilen 2018-04-18 09:52:39

çok fazla imla hatası!!!