Yamaç paraşütünün merkezi oluyor

Oğuzlar'da yamaç parüşütü sporcuları için Teke Yaylası’nda atlama, kum ocağı bölgesinde de iniş alanı oluşturuluyor.

26 Eylül 2019 Perşembe 16:59
Yamaç paraşütünün merkezi oluyor

Oğuzlar’a yamaç paraşütü yapan sporcuların ilgisi ilçenin yamaç paraşütünde merkez olmasını sağlıyor.

Oğuzlar Belediyesi, Obruk Barajı, yaylaları ile saklı cennet olan Oğuzlar’ın son dönemde yamaç paraşütçülerinin ilgi odağı haline gelmesi nedeniyle sporcuların güvenli atlayış yapabilmesi için çalışma başlattı.

Belediye tarafından Teke Yaylası’nda atlama, kum ocağı bölgesinde de iniş alanı yapmak için çalışmalar yürütülüyor.

Konuya ilişkin açıklama yapan Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım şöyle dedi; “İlçemizin doğal güzelliklerinin yamaç paraşütü ile gökyüzünden de insanlar tarafından görülecek olması turizm potansiyelini arttırma yönünde İlçemiz için büyük bir fırsat. Sporcuların ilgisinden dolayı daha fazla sporcunun Oğuzlar’da güvenli bir şekilde yamaç paraşütü yapabilmesi için Teke Yaylamızda atlama alanı, kum ocağı bölgesinde de iniş alanı düzenleme çalışmaları yapıyoruz. İniş bölgesi olarak 2 alanda daha inceleme yapıldıktan sonra uygun görülürse oralarda da iniş alanı yapılacak. 27-28-29 Eylül tarihlerinde yamaç paraşütçü Gökhan Ünal tarafından 09.00- 17.00 saatleri arasında tandem(çift kişilik) uçuşlar gerçekleştirilecektir. Yamaç paraşütüne ilgi duyan, Oğuzlar’ın muhteşem güzelliklerini bir de gökyüzünden izlemek isteyenleri Oğuzlar’a bekliyoruz.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipden 2019-09-26 21:54:27

İskilipde Yivlik kayası da üstüne de atlama RAMPASI yapılmalı. Bu yükselti nedan kullanılmaz hareka bir tabiat.

banner165