Yaşar Hoca ödülünü aldı

Milli Olimpiyat Komitesi Basketbol Antrenörü Yaşar Yılmaz'a sportif Kariyer Dalı Faır Play Kutlama Mektubu ödülü verdi

21 Kasım 2017 Salı 01:36
Yaşar Hoca ödülünü aldı

2016 yılı Faır Play Ödülleri sahiplerini buldu

Basketbol Antrenörü Yaşar Yılmaz, Faır Play Kutlama Mektubu’na layık görüldü. Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Faır Play Komisyonu tarafından 2016 yılı Faır Play Ödülleri verildi.

Ödül töreni dün akşam İstanbul Olimpiyat Evi’nde gerçekleştirildi. Basketbol Antrenörü Yaşar Yılmaz, Sportif Kariyer Dalı Faır Play Kutlama Mektubu ödülü aldı.

Çorum’da örnek spor kariyeri, saha ahlâkı ve gerçek sporcu yönetici ruhuyla başarılı bir kariyere sahip olan Yaşar Yılmaz, Türk sporuna Faır Play anlayışıyla verdiği hizmetlerden dolayı ödüle lâyık görüldü. Yaşar Yılmaz ödülünü Milli Olimpiyat Komitesi Üyesi Sema Kasapoğlu’nun elinden aldı.

Ödül töreninde konuşan  Yılmaz, Kadeş barış Anlaşması’na değinerek, barış, kardeşlik ve dostluğun önemine dikkat çekti. Yaşar Hoca’yı ödül töreninde sporcularından İTÜ öğrencisi Gökhan Büyükkurt, ve Pilot Erdinç Aras ile çalışma arkadaşı tecrübeli Basketbol Antrenörü Abdurrahman Türker yalnız bırakmadı.

Faır Play ödüllerinin sahipleri FIBA Başkanı Turgay Demirel, Milli Basketbolcu Işıl Alben, Olimpiyat Şampiyonu Ahmet Ayık, Faır Play Komisyonu Üyesi hemşehrimiz Semra Demirer ile hatıra fotoğrafı çekindi,

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.