Yeni Çorumspor'un başkanlığına aday

İşadamı Orhan Özyol, Yeni Çorumspor Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı.

31 Temmuz 2019 Çarşamba 16:40
Yeni Çorumspor'un başkanlığına aday

Yeni Çorumspor’da olağanüstü genel kurul öncesi yeni başkan adayı çıktı.

Olağanüstü Genel Kurula iki gün kala iş adamı Orhan Özyol, bir basın toplantısı düzenleyerek kulüp başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Başkan Adayı Orhan Özyol bugün yaptığı toplantıda, "Salı günü Ankara'da Fatih Özcan Başkanımızla görüşmemizde kendisi aday olmayacağını belirtti. Bu görüşmeye istinaden biz de kongrede aday olduğumuzu ilettik. Kendisi adaylığımızı büyük bir mutlulukla karşıladı. Çorumsporumuz Çorum’umuzun önemli bir değeridir.Biliyoruz ki, tüm kesimleriyle, siyasilerimizle, yerel yöneticilerimizle, STK’larla tüm Çorum Yeni Çorumspor’un yanında olacaktır. Bu güç büyük bir güç. Fatih Özcan başkanımız eğer kongrede aday olacaksa biz aday değiliz. Adaylığımız Çorum'a ve Çorumspor'a hayırlı olmasını temenni ediyoruz." şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Recep 2019-07-31 17:38:54

Hayırlı olsun. Başkan kendini kurtardı, bombayı bikaç heyecanlı adamın kucağına bıraktı. Bu sezon düşmemek için uğraşır, sonra belediyeye geçer. Belediye borçları kapatır. Sonra birine peşkeş çeker, o zengin olur, döngğ böyle devam eder