Yeni stadın devri ve spor yatırımlarında gelişme

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Agşın'ın Ankara ziyaretinde yeni şehir stadının devri ve spor yatırımları ele alındı.

25 Haziran 2020 Perşembe 19:10
Yeni stadın devri ve spor yatırımlarında gelişme

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Agşın, bugün Ankara’ya gitti. Aşgın, Ankara Kalesi’ne temaşada, “Çorum'umuz için Ankara'dan hayırlı haberlerle dönüyoruz.” ifadelerine yer verdi.
Edindiğimiz bilgilere göre, Başkan Aşgın, Ankara’da Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile görüştü. Yeni şehir stadının devrine ilişkin protokolün imzalandığı bellirtilirken, Bakan Kasapoğlu’nun daha önce Çorum ziyaretinde söz verdiği, bir kısmı başlatılarak tamamlanan, önemli bir bölümü ise proje aşamasında olan merkezdeki gençlik merkezi, spor sahaları, güreş eğitim merkezi, yüzme havuzu yatırımlarına son şekli verildi.

Son Güncelleme: 26.06.2020 15:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Salih 2020-06-25 20:03:15

Başkanım Kapalı spor salonu atıl vaziyettemi duracak.Onun için de gerekeni yapın bitirin.

Avatar
tolga 2020-06-25 19:59:51

habercim19 arşivlerini şöyle bir geriye dönük taradım... kaldırım işgalleri konusunda seferberlik başlatalı 1 yıl olmuş...sayın başkan ya dediğinizi yapın yada yapamayacağınız sözler vermeyin.... https://www.habercim19.com/gundem/asgin-son-noktayi-koydu-h56607.html

Avatar
Profesyonel 2020-06-26 20:03:01

Profesyonel kluplerle belediyenin ne ilgisi var önce şehrin afrika yollarına dönen yollarını yapin