Yeni tesisleri gezdi

Çorum Belediyesi'in yeni Teknik Direktörü Cüneyt Biçer, yeni tesisleri gezdi

05 Mart 2018 Pazartesi 18:59
Yeni tesisleri gezdi

Hafta sonu kendi sahasında Tarsus İdmanyurdu ile karşılaşacak olan Çorum Belediyespor, bu maçın hazırlıklarına başladı. Nazmi Avluca Sahası’nda yapılan antrenman yeni teknik direktörü Cüneyt Biçer’in ekibiyle beraber yarın göreve başlayacak olması nedeniyle Altyapı Koordinatörü Selim Sümer nezaretinde gerçekleşti. Isınma hareketleriyle başlayan antrenmana, 5’e 2’nin yarı sahada yapılan taktik çalışmayla sona erdi. Çorum Belediyespor Tarsus maçının hazırlıklarına yarın Cüneyt Biçer nezaretinde saat 14.00’de aynı sahada yapacağı antrenmanla devam edecek.
BİÇER YENİ TESİSLERİ GEZDİ
Yeni teknik direktör Cüneyt Biçer, imzayı attıktan sonra yeni tesisleri gezdi. Bugün attığı imzayla sezon sonuna kadar takımın başında görev yapacak olan Biçer, Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Altunkaya ile birlikte son düzenlemeler hakkında bilgi aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.