Yönetim mi istifa edecek, hoca mı?

Çorum Belediyespor'un art arda aldığı başarısız sonuçlar istifa iddialarını gündeme getirdi

03 Mart 2018 Cumartesi 22:23
Yönetim mi istifa edecek, hoca mı?

Çorum Belediyespor, Arsin deplasmanında aldığı mağlubiyetle  taraftarlarını hayal kırıklığına uğratmaya devam etti.

Son altı haftada galibiyet yüzü göremeyen Belediyespor’da, işler iyice karıştı. Şampiyonluk yarışından kopan, art arda aldığı kötü sonuçlarla Play-Off şansını da zora sokma noktasına getiren kırmızı siyahlı camia da sular durulmayacak gibi.

Alınan bu başarısız sonuçlar sonrası Teknik Direktör Yusuf Tokuş veya Belediyespor yönetiminde istifalar bekleniyor.

Kırmızı Siyahlı camiada ise teknik direktör Yusuf Tokuş’un değil de, yıllardır takımı istenen noktaya getiremeyen yönetimin istifa etmesi yönünde genel bir düşünce hâkim.

Ancak genel kanı bu olmasına rağmen bundan önceki sezonlar olduğu gibi yine faturanın teknik direktöre kesilip Yusuf Tokuş’un görevden alınması bekleniyor.   

Son Güncelleme: 04.03.2018 16:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Meraksız 2018-03-03 22:37:12

Merak etmeyin yönetim istifa etmez. Hocayı görevden alırlar kendileri sütten çıkmış ak kaşık gibi yine şeref tribününde vatan kurtaran aslan gibi poz verirler.

Avatar
İsmail 2018-03-03 23:41:45

Takım bulamayan Oğuzhan'ı sırf arkadaşlık hatırına transfer eden başkan Ömer Balaban acilen istifa etmelidir. Belediyespor huzurevi değil.

Avatar
Mutlu aydın 2018-03-04 20:04:18

Sahip çıkılsaydı Çorum spor bu paralarla kurtulamaz mı idi ilahi adalet her zaman hırsı yener

Avatar
İbrahim 2018-03-05 10:27:55

dediğiniz oldu yine fatura her zaman olduğu gibi hocaya kesildi. Asıl sorumlular yine iş başında. Belediyespor bu yönetim gitmediği sürece ne yaparsa yapsın başarılı olamaz.

banner165