Yönetim sahaya iniyor

Yeni Çorumspor yönetimi ziyaretlere başlıyor.

07 Şubat 2019 Perşembe 13:13
Yönetim sahaya iniyor

Yeni Çorumspor yönetimi ziyaretlere başlıyor.

Önümüzdeki günlerde resmi kurum ve kuruluşlara ziyaretlerde bulunacaklarını ifade eden Mustafa Ercan, her kesimin desteğine ihtiyaçları olduğunu söyledi.

ÇORUMSPOR BİLİNCİ

Yeni Çorumspor Halkla İlişkiler Sorumlusu Mustafa Ercan, kulüp yönetimi olarak önümüzdeki günlerde çeşitli resmi kurum ve kuruluşları ziyaret edeceklerini söyledi. Konuyla ilgili açıklama yapan Ercan şu görüşlere yer verdi:

“Yeni Çorumspor yönetim kurulu olarak Kulüp Başkanımız Sayın Fatih Özcan nezaretinde tüm Çorum halkının tamamen sporla ilgilenmesi adına ziyaretler yapacağız. Öncelikle idari amirlerimiz Sayın Valimiz, Garnizon Komutanımız, Belediye Başkanımız, Cumhuriyet Başsavcımız, İl Emniyet Müdürümüze ziyaretlerde bulunacağız. Daha sonraki günlerde ise siyasi partilerin il başkanları, oda ve dernek başkanları, kamu kurum müdürleri ile ilimizin önde gelen sanayici ve işadamlarına ziyaretlerimiz olacak. Bu ziyaretlerdeki tek amacımız sadece Yeni Çorumspor’umuzu tanımak ve karşılıklı fikir alış verişinde bulunmak olacaktır. Bizler kulübümüzü şehrin her noktasında sevilir ve desteklenebilir bir kulüp haline getirebilmenin çabasındayız.

Maddi bir beklenti olmadan şehirle bütünleşme içerisinde olacağız. Bizler yönetim olarak şehrin bütün kesimlerine eşit uzaklıktayız. Bu durumu tüm şehre aşıladğımız zaman Çorumspor’un en büyük sorunlarından birini ortadan kaldırmış olacağımıza inanıyoruz. Yönetim olarak memleketimize ve Çorum sporuna hizmet anlayışıyla görevimizin ciddiyetinin farkında hareket ediyoruz. Şunu herkesin çok iyi bilmesini istiyoruz ki, her türlü öneri ve sosyal sorumluluklarda yer almaya hazırız. Umut ediyoruz ki, yapacağımız bu ziyaretlerin ardından tüm şehir kenetlenir. Bu sayede hem bizlere hem de takımımıza şuan olduğundan çok daha fazla katkı sağlanır. Bu şehirde hepimizin tek ortak paydasının Yeni Çorumspor’umuz olduğunun unutulmaması gerektiğine inanıyoruz. Başarıya giden yolda da tüm şehrin manevi desteğini bekliyoruz.”

Son Güncelleme: 07.02.2019 13:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
.... 2019-02-07 23:14:03

Bence siz bi anket hazırlayın çorum halkı çorumspor taraftarı ne düşünüyo sizlerden ne bekliyo birde bunlara bakın o gezilecek yerleri siz zaten sürekli geziyosunuz baş tacı ediyosunuz da ne işe yarıyo bence asıl hedef taraftar ve çorumspor a gönül veren halktır...