Yürüyüş yolları yenileniyor

Çorum Belediyesi Yunus Emre Parkı’nda EPDM (Kauçuk zemin kaplama) yürüyüş yolunda tadilat yapıyor.

20 Eylül 2019 Cuma 15:54
Yürüyüş yolları yenileniyor

Çorum Belediyesi Yunus Emre Parkı’nda EPDM (Kauçuk zemin kaplama) yürüyüş yolunda tadilat yapıyor.

Zamana bağlı oluşan tahribatın giderilmesi için çalışma yaptıklarını belirten Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, şöyle dedi; “Yunus Emre Parkımız şehrimizin güzide parklarından bir tanesi. Burada bulunan EPDM yürüyüş yolunun bazı kısımları zamana ve kullanıma bağlı olarak tahrip olmuş eskimiş durumdaydı. Yapmış olduğumuz tespitler sonucu yürüyüş yolunun 600 m2’lik bir kısmında yenileme yapılması gerektiğini tespit ettik ve çıkmış olduğumuz açık ihale sonucu yenileme işlemlerini başlattık” dedi.

Vatandaşlardan gelen taleplerin değerlendirilmesi sonucu başkaca semt parklarında da aynı şekilde yürüyüş yollarında bozulmaların olduğunu tespit ettiklerini anlatan Aşgın, Yunus Emre Parkı’nda yapılana tadilat ve yenileme işlemlerinin ardından önceden tespit edilen semt parklarındaki EPDM yürüyüş yollarında da yenileme işlemlerinin yapılacağını kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165