Yusuf Tokuş iddialı konuştu

Çorum Belediyespor Düzyurt maçını yorumladı, sonrası hakkında değerlendirmeler yaptı

04 Aralık 2017 Pazartesi 12:57
Yusuf Tokuş iddialı konuştu

Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Yusuf Tokuş, Düzyurt maçından galibiyete yakın taraf olduklarını söyledi. İyi hazırlandıkları maçta üstün olan taraf olmalarına rağmen yakaladıkları pozisyonları değerlendiremediklerini dile getiren Tokuş, “Bu maça da çok iyi hazırlandık. Etkili de başladık. Sağlı sollu ataklarla sürekli olarak rakip kalede gol arayan taraf olduk. Ancak istediğimiz gol vuruşlarını bir türlü yapamadık. Bununla birlikte geçtiğimiz hafta Cizre deplasmanında aleyhimize verilen pozisyonun aynısını hakem bu sefer lehimize vermedi.

Neden vermezler anlam veremiyoruz. Bunları da bahane olarak söylemiyoruz. Her şey herkesin gözünün önünde olup bitiyor. İkinci yarıya da etkili başlayan taraf olduk. Ancak gördüğümüz kırmızı kart sonrasında da aynı futbolla devam ettik. Yediğimiz golden sonra bile pozisyonlar ürettik. Skora dengeyi getirdik, ama devamı gelmediği için üzgünüz. Her şeye rağmen futbolcularımın ortaya koydukları performans gerçekten çok iyiydi. Yeter ki, böyle devam edelim, kaybettiğimiz puanların telafisi çok kolay olacaktır diye düşünüyorum. Skor olarak istediğimizi alamasak bile futbol olarak çok iyi yerdeyiz. Bu da bizim geleceğimize olumlu bakmamıza neden oluyor. Gelinen noktada bu maçta diğer maçlar gibi geride kaldı. Artık deplasmanda oynayacağımız Kızılcabölük maçını düşünmek zorundayız. Yapacağımız antrenmanlarda bu maça konsantre olup yolumuza devam etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.