Kanal 19’dan uydu yayını girişimi

Balıkesir Altınoluk Belediye Başkanı Mimar Hasan Özpolat, yerel ve bölgesel televizyonların uydudan yayın...

11 Ekim 2013 Cuma 11:35
 Kanal 19’dan uydu yayını girişimi

Balıkesir Altınoluk Belediye Başkanı Mimar Hasan Özpolat, yerel ve bölgesel televizyonların uydudan yayın yapmaları konusunda gerçekleşen toplantı için bölgede olan 15'den fazla yerel ve bölgesel televizyonun yetkilisini Altınoluk'ta misafir etti.

Anadolu Networks ve SES 
Astra İş birliği ile Güre´de yapılan yerel ve bölgesel televizyonların uydudan yayın yapmalarını sağlayan yeni sistemin tanımının ardından, programa katılan bütün basın mensupları, Altınoluk Belediye Başkanı Mimar Hasan Özpolat'ın davetiyle Altınoluk´a geldi. Başkan Hasan Özpolat´ın Belediye otobüsü ile Güre´den aldırdığı basın mensupları, ilk olarak Antandros kazı yerini gezdiler. Başkan Özpolat´ın tanıtımı ile gerçekleşen Antandros gezisi, basın mensupları tarafından büyük ilgi gördü. Bütün soruları tek tek yanıtlayan Başkan Özpolat, misafirlerini daha sonra Altınoluk Köy Meydanı´na götürdü. Burada manzara eşliğinde çaylarını içen basın mensupları, aynı zamanda yöresel bir lezzet olan kapaktan kesmenin de tadına baktılar.

Networks yayın platformu kurucusu ve TİMEF Genel Başkanı Şakir Gürel´in himayesinde yapılan 
Altınoluk gezisinden duydukları memnuniyeti dile getiren konuklar, tarihi, doğayı ve kültürel güzellikleri içinde barındıran Altınoluk´a hayran kaldıklarını belirttiler. Belediye Başkanı Hasan Özpolat´a da Altınoluk´u yakından tanımalarına fırsat verdiği ve misafirperverliği için teşekkür etti.

Altınoluk'un ciddi manada tanıtımı yapılan gezi ve tanıtım etkinliğinde; İMEF Genel Başkanı 
Nizamettin BiliciUşak EGEM TV Yönetim Kurulu Başkanı Utku Demiröz,Karabük BRTV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet ÇetinkayaTokat Safa TV Yönetim Kurulu Başkanı Serdar KayaalpErzurum Doğu TV Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Köseoğlu, Trakya Türk TV Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Polat,Ege TÜRK TV Yönetim Kurulu Başkanı Necati Saruhan, Bandırma MAR TV Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Babacan, Adana CRT TV Yönetim Kurulu BaşkanıŞahin ÖzerÇorum Kanal 19 Yönetim Kurulu Başkanı Satılmış Bıçakçı, MardinKanal 47 Yönetim Kurulu Başkanı Ferhan Ademhan, Amasya ART Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Karataş bulundu.





Son Güncelleme: 11.10.2013 11:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.