Kongreye 57 üniversite katıldı

Isı Bilimi Kongresi sonuç bildirgesi yayımlandı

07 Ekim 2017 Cumartesi 15:43
Kongreye 57 üniversite katıldı

Hitit Üniversitesi ve Türk Isı Bilimi Tekniği Derneği işbirliğinde 13-16 Eylül 2017 tarihleri arasında düzenlenen 21. Ulusal Isı Bilimi ve Tekniği Kongresi başarıyla gerçekleştirildi.

Ülkemizdeki üniversitelerde bilimsel araştırma yapan akademisyenler, sanayide çalışan mühendisler ve sanayicilerin bir araya geldiği 21. Ulusal Isı Bilimi ve Tekniği Kongresi kapsamında; Termodinamik, Isı ve Kütle Transferi, Akışkanlar Mekaniği, Isı Tekniği, Enerji Sistemleri, Enerji Ekonomisi ve Yönetimi, Yakıtlar ve Yanma, Yenilenebilir Enerji Sistemleri, Çevre, Kirlilik ve Kontrol, Yeni ve Temiz Enerji Teknolojileri gibi konular ele alınarak söz konusu başlıklar altında bilimsel tartışmalar gerçekleştirildi.

53 ulusal ve 4 uluslararası üniversitenin yer aldığı 21. Ulusal Isı Bilimi ve Tekniği Kongresinde 26 oturumda 171 adet sözlü, 13 adet poster bildiri sunuldu. Ayrıca, gerek panelist olarak gerekse de dinleyici olarak sanayi ve kamu kuruluşlarından da yoğun katılımın olduğu gözlendi.




Son Güncelleme: 07.10.2017 15:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.