Kumandalı helikopter çekimi

Tasarım ve tanıtım korusunda farklı bir çizgi ile kapılarını açan 5M Medya, üç boyutlu mekan tasarımlarıyla verdiği hizmetlerine kumandalı helikopter çekimlerini de ekledi.

06 Ekim 2013 Pazar 18:32
 Kumandalı helikopter çekimi

Tasarım ve tanıtım korusunda farklı bir çizgi ile kapılarını açan 5M Medya, üç boyutlu mekan tasarımlarıyla verdiği hizmetlerine kumandalı helikopter çekimlerini de ekledi.

Tanıtım filmlerinin vazgeçilmezi olarak kabul edilen uzaktan kumandalı helikopterle yapılan video ve fotoğraf çekimleri, Çorum'da 5M Medya tarafından gerçekleştiriliyor. Üstün hareket kabiliyeti ve çekim kalitesiyle teknoloji harikası olan helikopter, 5M Medya sahibi Oğuzhan Dervişoğlu'nun maharetli ellerinde birbirinden güzel karelere imza atıyor.

Sektörün görselliğine farklı bakış açıları yansıtan helikopter çekimleriyle hazırlanan tanıtım filmleri, gerçek profesyonelliği yansıtmasının yanısıra, firmalar başta olmak üzere hayatın pek çok alanında tercih edilir oldu.

5M Medya Sahibi Oğuzhan Dervişoğlu, özellikle üç boyutlu tasarımlarla ilgili hizmet veren 5M Medya'nın, iletişimin tüm alanlarında hizmet verdiğini, son olarak 2010 yılında tüm dünyada özellikli bir yer tutan kumandalı helikopter çekimlerini de bünyelerine dahil ettiklerini aktardı.

Çok farklı aparatlarla yapılan hava çekimlerinin yerini, günümüz dünyasında insansız araçların aldığını anlatan Oğuzhan Dervişoğlu, "Firma, tarihi mekanlar, sosyal projeler, inşaat ve film sektörü başta olmak üzere, sayısız sektörün ilgi odağı haline gelen hava çekimlerinde tüm taleplere cevap verebiliyoruz." dedi.

Full HD kalitesinde hareketli ve sabit çekimler yapabilen harika cihaz, aynı zamanda havadan canlı yayın yapabilme özelliğine de sahip.

Prodüksiyon, reklam, tasarım, 3D modelleme, iç ve dış mekan tasarımları, dış mekan, park ve bahçe tasarımları ile farkını ortaya seren 5M Medya, Çorum'da bir ilke imza attığı hava çekimleriyle de hizmet ve kalite iddiasını devam ettiriyor.





Son Güncelleme: 06.10.2013 18:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.